📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha, zajebisty koleś. Ubawiłem się dobrze, jeszcze ten śmiech nagrywającego i akcja finałowa
Nic tylko czekać na DayZ Standalone Najlepsza survivalowa strzelanka do tego multiplayer w jaką kiedykolwiek grałem tak więc polecam
@up Survivalowa? Najlepszą grą survivalową był i póki co jest Quake. Zasady i mechanizmy te same, tylko tam mapy są "ciut" mniejsze.
@Oror0 Tak tylko Quake to była typowa nawalanka do wszystkiego co się rusza w celu ujścia z życiem. DayZ to innego typu survival. Strzelanie to najmniejsza część rozgrywki ( choć najlepsza ), głównie chodzi się po opuszczonych wioskach i miastach w poszukiwaniu ekwipunku, żarcia i na częściach do aut kończąc. Takie szukanie zajmuje kilka godzin nim uzbiera się coś w miarę ciekawego. By ujść z życiem trzeba się chować, czołgać i być mega ostrożnym bo wystarczą 3 kulki i cały twój dobytek przepada, a walczysz nie z komputerem a innymi graczami, którzy wolą iść na skróty i Cię okraść aniżeli samemu szukać, nie mówiąc o masie zombiaków, które mogą biec za tobą pół mapy (25km2 cała lokacja posiada) o ile ich umiejętnie nie zgubisz między drzewami lub innymi przeszkodami.
Ten sam koleś prześladuje innego, ogólnie to dużo osób go już spotkało.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów