Niech ktoś przetłumaczy co na transparaentach napisane bo to może banery promujące brudasów. Lepiej mieć pewność.
Tłumaczę: Jestem niemiecką brzydką kurwą w okularach. Nikt mnie nie chce ruchać, nawet beżowe inżyniery. I coś tam, coś tam 100 km/h i 9 Erła chuj wie za co.
Nie wiem o co chodzi z tym 100km/h, ale to 9€ dla wszystkich odnosi się do biletu, który był sprzedawany w okresie wakacyjnym. Koszt jak wyżej i obejmował jazdę komunikacją miejską i regionalną. Chodziło o to, żeby więcej ludzi przesiadało się z samochodów na publiczną komunikację zbiorową.
To tak w skrócie.
że coś dla wszystkich ale co to chuj wie bo głosu nie ma - być może gadają o czymś innym niż ratowanie ziemi?
Po za tym te grafiki na transparentach w niczym sie nie kojarzą z ratowaniem planety a to wszystko psuje flodzi kontekst z tubką kleju który sobie wymyśliła...
Mimo to jest to ciut lepsze od tik toczków z pieskami i dupeczkami jak Flodź lubi. Lecz w dalszym ciagu to nie zmienia na lepsze całokształtu.
Daję słowo, że gdy spotkam takiego na swojej drodze, to nie zrobię mu nic, oprócz oderwania jego ręki od ściany czy podłogi.
Masz rację, trzeba ludziom pomagać.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Zalać im te łapy siroflexem gg , odczekać aż zwiąże i puścić na nich powoli walec. Dla urozmaicenia dać im piłę ogrodową i niech giną albo spieerdalają z kikutami.
Wystarczyło by teraz gazem pieprzowym, zwłaszcza jakby się już przykleili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów