Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Swoją drogą ja jestem chyba jakiś jebany zacofaniec bo nie kminie po chuj ktoś robi streama ze spaceru w parku. No kurwa po chuj. Gość nawet nic nie mówi.
Czy ludzie go oglądają aby zobaczyć drzewo bo nie mogą wyjść z mieszkań nie mieszcząc się w futrynach czy ki chuj?
nie wiem czy też tak macie, ale u mnie widok kija do smartfona wywołuje podobną agresję...
tęczowe flagi, koszulki z napisem "konstytucja" a teraz już kijek do smartfona
Swoją drogą ja jestem chyba jakiś jebany zacofaniec bo nie kminie po chuj ktoś robi streama ze spaceru w parku. No kurwa po chuj. Gość nawet nic nie mówi.
Czy ludzie go oglądają aby zobaczyć drzewo bo nie mogą wyjść z mieszkań nie mieszcząc się w futrynach czy ki chuj?
to jest grupa ludzi którzy nie mają nic do zaoferowania innym którzy to znów pogubili się w hierarchii wartości do przyswojenia.
Krótko: zjeby zjebom.
Jakiś farbowany pedał dostał w ryja. U nas to by już judotvn trąbił o jego żydowskich korzeniach oraz o homofobii.
....
To fakt, a inna rzecz że widząc patola bez koszulki, nie wdajesz się w dyskusje z jego babą, szczególnie w krajach patologicznych a w tym UK króluje. A już na pewno nie ma co dyskutować siedząc do patola obrócony tyłem. ...no ale to pedał więc pewnie ma to w genach
Powinien brać przykład z ciebieJakiś farbowany pedał dostał w ryja. U nas to by już judotvn trąbił o jego żydowskich korzeniach oraz o homofobii.
Japierdolę ale wy wszyscy macie najebane wełbach... na sadolu jest chyba więcej zakompleksionej gimbazy niż w przeciętnym gimbazjum, a może to dla tego frustraci, że wam gimbazja zamkneli i teraz zostaliście zdegenerowani do podbazjalistów...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów