📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Eee. Zapowiada się pozbawiona klimatu napierdalanka, a blond Jane nie ma cycków.
w dr2 mozna bylo grac tydzien lub dwa pozniej sie nudzil moze tu bedzie lepiej
Nie wiem jak można oceniać gre po trailerze na którym wszystko jest zrobione jak film , macie tu gamepleya
A moim zdaniem może być dobre bo obszar jest znacznie wiekszy niż centrum handlowe i oczywiście klimat lepszy.
A moim zdaniem może być dobre bo obszar jest znacznie wiekszy niż centrum handlowe i oczywiście klimat lepszy.
Jak w każdej grze Capcomu... animacja ruchów postaci, trafien z pistoletu, siekiery, francuza - ssie po całości. Nie ruszam gier tego typu z tej stajni w ogóle :/ wkurwia mnie ta prostota i brak realizmu. Jedyne na co czekam to Dead light na PS4
Jakby co jest to gra tylko na Xbox One. I nie, nie ma nadziei na to żeby wyszła na PC.
Kolejna gra o tematyce mocno podchodzącej gimbusom? Nie za dużo tego?
Jak dla mnie cała ta seria to jedno wielkie gówno nie warte nawet 1kB transferu.
@UP
Gimbusy to największa grupa i do niej trzeba trafiać.
@UP
Gimbusy to największa grupa i do niej trzeba trafiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów