Nowy rekord świata w martwym ciągu. Eddie Hall 500 kg
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fake, nie umarł, nie ma żadnego martwego ciągu.
W 40 sekundzie wygląda jak typowa babka wracająca z zakupów w biedronce.
Jebany by się wziął za porządną prace a nie pajacował
Zabandażowany najnowszymi zdobyczami techniki, że ciężko mu sztangę chwycić.
Po co tak oszukiwać?
Same spodenki i czysta siła
Po co tak oszukiwać?
Same spodenki i czysta siła
DębowyPiwosz24 napisał/a:
Jebany by się wziął za porządną prace a nie pajacował
Ten bezproduktywny, bezrobotny leń kasuje więcej niż ty choćbyś zapierdalał na trzy etaty.
Pomijam że suplementacja dla takiego bizona sama w sobie warta jest fortune lecz nawet bez ciężkiego treningu i pracy nad techniką nie da się bić rekordów.
P.S Czy kolor skóry nie zaskakuje?
Taki z niego rekordzista jak z Pudziana najsilniejszy człowiek świata. Nie słyszałem by występował na jakiejś imprezie typu Igrzyska Olimpijskie, Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy, Mistrzostwa Wielkiej Brytanii, Mistrzostwa Anglii. A dlaczego ? Z bardzo prostego powodu - żaden tzw. strongmen nie przeszedłby kontroli antydopingowej.
Za 5 lat pojawi sie nowy koks i będzie 550kg. Za 10 lat kolejne nowinki. Ma to tyle wspólnego ze sportem co wrestling.
@BrianGriffin
Z tego co kojarzę to większość rekordów strongmenów jest nie pobita od lat 70. z powodu skuteczniejszych kontroli antydopingowych, ale zrobili inne kategorie wagowe żeby można było jakieś normalne rekordy ustanawiać.
Ale mogę się mylić.
Z tego co kojarzę to większość rekordów strongmenów jest nie pobita od lat 70. z powodu skuteczniejszych kontroli antydopingowych, ale zrobili inne kategorie wagowe żeby można było jakieś normalne rekordy ustanawiać.
Ale mogę się mylić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów