📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
W sumie to nawet fajne, ale ta piosenka już powinna umrzeć.
do piekła z tym....
Twórcy tej piosenki powinni za kare wygrzebywać rodzynki z dupy grubego, owłosionego, nagiego, spoconego murzyna przy pomocy samych języków. Powinni to tez nagrać i zrobić z tego oficjalny teledysk do tego arcydzieła.
Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
najpierw call me maybe, teraz to gówno, czym tu się podniecać?!
Wszyscy na całym świecie wesoło śpiewają. Gangbang style.
Dobra nie ogarnąłem że Deadpool to też postać komiksowa, więc, to jednak jego pojebało
Dobra nie ogarnąłem że Deadpool to też postać komiksowa, więc, to jednak jego pojebało
Muzyczka fajna, fakt ale czy to oznacza, że ma być najebane nią wszędzie po 50 tysięcy wersji do porzygania?
Piwo w pełni zasłużone, ma się rozumieć.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów