Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smierdzi ustawką. Szkoda.
Wam wszystko ustawka śmierdzi, chuja się znasz na reakcjach behawioralnych to się nie odzywaj albo wlacz sobie w zwolnionym tempie i przyjrzyj się reakcjom jej ciała i mimiki. No ale tu wracamy do początku czyli że chuja się znasz i nic Ci to nie powie. Ustawka to było gadanie w rodzinie, że Twoje narodziny były planowane.
Intelektualna ameba umysłowa, która niedługo pójdzie na wybory.
Bez przesady z tym worem. Wystarczy wszystkie czarne małpy z USA i Europy pogonić z powrotem do Afrikaz a Ukraińskim bękartom wojennym koczującym w Polsce kop w dupę i niech wracają bronić swojego kraju.
Co ci do USA?
A po co to ma się niby dalej rozmnażać w Afryce?
A po co to ma się niby dalej rozmnażać w Afryce?
A dlaczego czarni mają żerować na owocach cywilizacji białego człowieka? Niech tam siedzą w swojej kochanej Afryce i się gwałcą, okradają i mordują bez ograniczeń.
Nie wiem, czy sięgałbym aż po tak radykalne rozwiązania, bo w końcu ktoś nam musi zbierać przysłowiową bawełnę czy lutować komputery, ale fakt, trochę porządku i dobroci na swiecie by się przydało.
Mordo, bylbym wdzieczny jakbys mi te przyslowie o bawełnie przypomnial.
Z gory dzieki
Czyli typowa spierdolina z sianem w głowie, innymi słowy - standardowy, pozbawiony empatii, rozumu i godności człowieka użytkownik strony Sadistic.pl
a mamy też wady
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów