📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prze chuj z właściciela jak i z kota że dał się tak zmechracić :d
mama mnie uczyła za młodu, że nie wolno bawić się jedzeniem
Tremor napisał/a:
Kto jest taki cudownie kochany i piękny, i mógłby podać tytuł?
Thy Art Is Murder - Whore To A Chainsaw
no filmik niebywale głupi kurwa
Muza wykurwista a kot miszczu świata graty dla autora Kotu przecież nic sie nie dzieje
camperboy napisał/a:
I ot jest muzyka? to ja już wole słuchać dub stepu.
Zapraszam na koncert w takim razie. Niedlugo bede mial remont w pokoju
Taki z tego kupa-core Death Metal jak z kociej dupy trąbka.
camperboy napisał/a:
garnkami sobie w kuchni lepiej postukaj.I ot jest muzyka? to ja już wole słuchać dub stepu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów