📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cavaran napisał/a:
Death metalowy kot
Raczej nieco spasiony, dlatego taki leniwy i nie spierdolił.
jak zaczynał półę suszyć to już miałem nadzieję, że go upierdoli
ale nieee
ale nieee
Ten kot ma wyjebane bardziej niż Firma. Myśli sobie "a chuj z nim, niech się pobawi"...
Ten film powinien maksymalnie trwać 15 sekund. I nie chodzi tu o biednego kocurka.
Kot nie tylko gra ale także śpiewa widać , że w zespole mają kocie głosy
Kot : "Ja pierdole co za debilny ludź" ;D
za to, że mały siersciuch cierpiał , za to, że ledwo wytrzymał to całe znęcanie, za to jak traktujesz naszych małych braci, za to ty szmato otrzymujesz kratę browara,. i chuj z Tobą ty sadysto
Widzicie ten mętny wzrok? On już wie, że za chwilę umrze i ma wszystko w dupie.
kurwa, blasty są, stopami napierdala aż miło, szacun dla kotka!
A takie są kurwa efekty takiej zabawy z kotem ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów