aż im włosy dęba stanęły ..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
aż im włosy dęba stanęły ..
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kurwa no i na chuj ja TV wyłączyłem. Czy na sadolu musi byc polityka??? idźta w pizdu, rzygac mi się chce od tych staruchów co polską rządzą....
Tu akurat nie do końca chodzi o politykę, ale fakt... takie tam tematy poruszają, ze aż się włos na głowie jeży
TT~ napisał/a:
Tu akurat nie do końca chodzi o politykę, ale fakt... takie tam tematy poruszają, ze aż się włos na głowie jeży
nie do końca chodzi o politykę a kurwa propozycje gospodarcze i to do tego PiS to nie do końca polityka? Idźta w chuj, nie wkurwiajta mnie bo pójdę do pracy i nie będzie piwa za tematy
dumad napisał/a:
nie do końca chodzi o politykę a kurwa propozycje gospodarcze i to do tego PiS to nie do końca polityka?
już nie jest o polityce... zadowolony?
Ale zajebisty temat, ale kurwa fajnie. Można pojebać sobie nickami moderatorów, ale wtedy fajnie jest. Jeszcze dodajcie Ę i Ą na koniec każdego nicku i w ogóle komplet będzie. Bo każdemu pała staje (tak, również mi) jak widzą czerwony nick.
Sopranoss napisał/a:
Bo każdemu pała staje (tak, również mi) jak widzą czerwony nick.
aż się zawstydziłem
TT~ napisał/a:
aż się zawstydziłem
To nie wiem czy dobrze, czy źle, ale ten niebieski pedał pewnie miałby inną reakcję.
@up
pedały są raczej kolorowe
pedały są raczej kolorowe
dziewczyny o co ten szum ? Polityka, czy nie a i tak będą dalej pierdolić dalej..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów