W środę 24 kwietnia w budynku Instytutu Politologii przy ul. Koszarowej 3 (w auli A-B-C) ma odbyć się debata na Uniwersytecie Wrocławskim z udziałem europosła Daniela Cohn-Bendita oraz Janusza Palikota.
Daniel Cohn Bendit to jeden z liderów ekstremistycznie lewicowego ugrupowania Zielonych, w przeszłości nazywał przeciwników Traktatu Lizbońskiego „chorymi umysłowo”, lecz najbardziej znany jest ze swoich chorych pedofilskich skłonności. „Czerwony Danny” pisał w swojej autobiografii: „W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem…”
Jedno ze źródeł
5-cio latki go podrywały! Kawał skurwiela.
I z takim czymś (człowiekiem przystał być dawno) organizowana jest debata w naszym kraju.
Szczerze liczę, że wrocławscy kibole pojawią się na tym podniosłym iwencie.