18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne

W środę 24 kwietnia w budynku Instytutu Politologii przy ul. Koszarowej 3 (w auli A-B-C) ma odbyć się debata na Uniwersytecie Wrocławskim z udziałem europosła Daniela Cohn-Bendita oraz Janusza Palikota.
Daniel Cohn Bendit to jeden z liderów ekstremistycznie lewicowego ugrupowania Zielonych, w przeszłości nazywał przeciwników Traktatu Lizbońskiego „chorymi umysłowo”, lecz najbardziej znany jest ze swoich chorych pedofilskich skłonności. „Czerwony Danny” pisał w swojej autobiografii: „W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem…”

Jedno ze źródeł

5-cio latki go podrywały! Kawał skurwiela.
I z takim czymś (człowiekiem przystał być dawno) organizowana jest debata w naszym kraju.
Szczerze liczę, że wrocławscy kibole pojawią się na tym podniosłym iwencie.

“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George Orwell
Zgłoś
m................t 2013-04-24, 11:04 1
Co za wstyd dla uniwerku, swoją nazwą/prestiżem firmują debila i pedofila.
Zgłoś
D................k 2013-04-24, 11:18 1
Ja bym go pogłaskał kijem po łbie.
Zgłoś
spardo 2013-04-24, 11:27 16
Rycerze ortalionu - wzywam Was.
Zgłoś
Shatter 2013-04-24, 11:29 3
Cytat:

Debata z pedofilem

Myślałem że jakiegoś kleche zaprosili.
Cytat:

Wątpię.Pewnie wolą iść na swoje "męskie" spotkanie i grupowo fapać na swoje szaliki.
Poza tym przy wejściu jest tabliczka "Nie wpuszczać zwierząt" więc nie wejdą.

"Sadistic polski 4chan tylko w lepszym stylu i złożony z mądrzejszych ludzi"
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Zgłoś
krille11 2013-04-24, 11:32
Jakbym usłyszał takie coś na żywo to (z pełna świadomością kary) rozjebał bym mu głowę w drobny mak.
Zgłoś
Pastel 2013-04-24, 11:34 4
Magik2501 napisał/a:

Zazwyczaj kibole są ostro besztani za swoje poglądy a jak widać są w tym kraju potrzebni. To w końcu oni mają na tyle odwagi by jawnie mówić co jest złe nie stroniąc przy tym od ostrych słów ani tym bardziej siły mięśni.
Gdyby nie oni to takie pedalstwo, gejostwo i inne gówno szybciej trafiło do "normalności".
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-04-24, 11:38 4
Ścierwo jebane , gnida , skurwiel , oby zdechł jak pies pod płotem , śmierć wszystkim pedofilom , że też taka kurwa jest europosłem - świat schodzi na psy .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
BongMan 2013-04-24, 12:11 5
Cytat:

Cohn-Bendit urodził się we Francji w niemiecko-żydowskiej rodzinie.

I wszystko, kurwa, jasne.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
w................4 2013-04-24, 13:52 1
Shatter napisał/a:

Wątpię.Pewnie wolą iść na swoje "męskie" spotkanie i grupowo fapać na swoje szaliki.
Poza tym przy wejściu jest tabliczka "Nie wpuszczać zwierząt" więc nie wejdą.

A ja myślałem, że tak to się antifa i środowiska lewacko-gejowskie bawią

Mam nadzieję, że twoje dziecko (o ile taki nieudacznik będzie potrafił znaleźć sobie partnerkę i ją zapłodnić) padnie ofiarą pedofila (nie, nie księdza). Wtedy może zmienisz zdanie i swoje podejście i odechce Ci się tych głupawych żarcików

Pastel napisał/a:

To w końcu oni mają na tyle odwagi by jawnie mówić co jest złe nie stroniąc przy tym od ostrych słów ani tym bardziej siły mięśni.
Gdyby nie oni to takie pedalstwo, gejostwo i inne gówno szybciej trafiło do "normalności".

Właśnie za to są besztani kto sprzeciwia się władzy, od razu podpisuje na siebie cyrograf i nagonka w mediach się zaczyna...
Zgłoś
Shatter 2013-04-24, 13:55
wiesiors4 napisał/a:

A ja myślałem, że tak to się antifa i środowiska lewacko-gejowskie bawią

Mam nadzieję, że twoje dziecko (o ile taki nieudacznik będzie potrafił znaleźć sobie partnerkę i ją zapłodnić) padnie ofiarą pedofila (nie, nie księdza). Wtedy może zmienisz zdanie i swoje podejście i odechce Ci się tych głupawych żarcików

Po pierwsze to narodowe kurwy ciągle myślą i pierdolą o wsadzaniu w dupę innemu facetowi.
Po drugie nieudacznikami możecie być wy polaczki.Pełno takich frustratów widziałem jak zapierdalali na fabryce u mojego ojca za miskę ryżu.
Po trzecie nie padnie ofiarą pedofila bo w przeciwieństwie do was nie będę dawał dziecka klechom pod opiekę jak również będę się nim opiekował zamiast mieć wyjebane na to co robi jak to cebulaki mają w zwyczaju.

Cytat:

Właśnie za to są besztani kto sprzeciwia się władzy, od razu podpisuje na siebie cyrograf i nagonka w mediach się zaczyna...

Nagonka?Wystarczy nie być zwierzęciem które rozpierdala pół miasta na "marszach patryjotóf"...
Shalom!

"Sadistic polski 4chan tylko w lepszym stylu i złożony z mądrzejszych ludzi"
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Zgłoś
w................4 2013-04-24, 14:35 2
Shatter napisał/a:

Po pierwsze to narodowe kurwy ciągle myślą i pierdolą o wsadzaniu w dupę innemu facetowi.

A jakieś dowody poparcie tej tezy? Przecież to środowiska lewackie są za legalizacja małżeństw i adopcji pedałów, w niedalekiej przyszłości będą pewnie chcieli zalegalizować pedofilię. Oł, nie wspomniałem o ostatnim skandalu w paryskiej Antifie? Okazało się, że jeden z działaczy ruchał młodszych chłopców antyfaszystów
Cytat:

Po drugie nieudacznikami możecie być wy polaczki.Pełno takich frustratów widziałem jak zapierdalali na fabryce u mojego ojca za miskę ryżu.

Taaa, a fabryka mojego taty jest wienksza nisz twojego!
Cytat:

Po trzecie nie padnie ofiarą pedofila bo w przeciwieństwie do was nie będę dawał dziecka klechom pod opiekę jak również będę się nim opiekował zamiast mieć wyjebane na to co robi jak to cebulaki mają w zwyczaju.

No tak, bo przecież każdy ksiądz to pedofil i każdy pedofil to ksiądz mam nadzieję, że twoje dzieci będą ofiarami pedofilów w tych waszych antyfaszystowskich kręgach
P.S. co czwarty osadzony pedofil to homoseksualista
Cytat:

Nagonka?Wystarczy nie być zwierzęciem które rozpierdala pół miasta na "marszach patryjotóf"...
Shalom!

Jesteś naiwny, jeśli myślisz, że o to chodzi widzę że nie ma z tobą dyskusji.
Zgłoś
Ptoon 2013-04-24, 15:13 1
HAhaha dziecko shattera... Też go będziesz trolował jak wszystkich tutaj?

- Tato, tato napiszesz mi zwolnienie z dwóch ostatnich lekcji, mam wtedy język polski.
- ok, daj dzienniczek

Szanowana Pani Cebulak
Proszę o zwolnienie mojego dziecka z zajęć języka polskiego w dniu xx.xx.xxxx.
gdyż jest Pani jebaną narodową szmatą, polaczkiem cebulaczkiem, polskiego się
zachciało uczyć prawicowa kurwo? Polski to język ścierwa.
Shalom!

- masz kochanie, miłego dnia w szkole
Zgłoś
J................� 2013-04-26, 12:16 1
Na szczęście narodowcy w porę zareagowali i oprotestowali to zdarzenie, także Daniel Cohn Bendit nie wystąpił ostatecznie na Uniwersytecie Wrocławskim.

Ten lewicowy członek parlamentu europejskiego błysnął w swej książce pt. "Wielki Bazar" takim oto tekstem: "Od dawna miałem ochotę pracować z dziećmi. W 1972 r. złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad dwa lata. Mój nieustanny flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały, jak mnie podrywać. Rzecz jasna niejedna z nich przygląda się rodzicom, kiedy się pieprzą. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem. Wtedy oskarżono mnie o perwersję.."

Niech żyje lewicowy, postępowy świat...
Zgłoś
jolmen13 2013-04-26, 12:32
Czemu ten gość nie siedzi we więzieniu??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów