📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wy ludzie co was nie stać na takiego cudo, albo jeździcie w zagorzałych osobóweczkach nie zrozumiecie tego piękna ...
Ale żal Wam dupę ściska lamusy, jeździcie tymi starymi oplami czy golfami II i stoicie w tych pierdolonych korkach, a my nie tylko płacimy grosze za wachę, bierzemy Was jak chcemy, w korkach nie stoimy to jeszcze robimy to co kochamy.
Także skończcie ten hejt, mając motocykl nie da się nie zapierdalać i złudne nadzieje ma ten co tak myśli, wiem co mówię.
Także skończcie ten hejt, mając motocykl nie da się nie zapierdalać i złudne nadzieje ma ten co tak myśli, wiem co mówię.
nienawidzę tych dwukółkowców , myślą ze pozjadali wszystkie rozumy świata na tych pierdzących jazgoczących gównach ! . potem wpierdolą się w osobówkę bo kierowca osobówki nawet nie zorientuje sie ze mija go pojebus zapierdalający grubo ponad 150km/h w mieście! a potem oczywiście wina biednego kierowcy ...
zobaczyłem pierwszą minute, później już tylko byłem ciekaw czy wyjebał, szukając jego gleby w późniejszych partach i wiecie co? czuje niedosyt -.-
Cytat:
dlaczego debil i idiota?
Bo jedzie bez marginesu na ewentualny błąd - swój, albo kogoś innego. A w takim przypadku skutkiem błędu będzie nie tylko barszcz z motocyklisty, ale też zatrudnienie służb do usuwania skutków, przyblokowana droga, możliwa trauma dla innych. Takie tam.
Coś jak z samobójstwem - jak musisz, to się powieś, a nie rzucaj się pod pociąg.
Tam ktoś napisał, że spinam dupę bo nie potrafię tak jak on. Błąd, potrafię, tylko że ja mam dla kogo żyć I przy takim zapierdalaniu jakby ktoś chciał zmienić pas, albo nawet jakby ktoś wymusił na ciężarówce żeby się przytuliła do drugiej, to co z takiego motocyklisty zostaje nie muszę chyba mówić, wystarczająco dużo fotek było na hardzie.
To wcale nie jest pokaz umiejętności, tylko debilizmu. Umiejętności to można pokazać na torze, albo w czasie awaryjnego hamowania. Popierdalać do przodu na centymetry to każdy debil potrafi. Problem zaczyna się wtedy, jak coś przestaje iść po naszej myśli. I większość tych którzy tak to się popisują jak to oni kurwa nie jeżdżą, w takiej sytuacji leżało by już w czarnym plastikowym worku z gównem w gaciach...
I jeszcze jedno, to, że ktoś potrafi zapierdalać to wcale nie jest pokaz jego umiejętności. Umiejętności, zwłaszcza umiejętność wyobraźni, to mają Ci którzy w korku spokojnie się przemieszczają.
Ja nie mówię, jak jest pusto, żadnych skrzyżowań, albo terenu zabudowanego to do świętych nie należę, też potrafię pociąć. Ale umiem przewidywać, a to jest najważniejsza umiejętność, której temu panu na filmie, i większość z Was którzy się tu wypowiadacie brakuje...
To wcale nie jest pokaz umiejętności, tylko debilizmu. Umiejętności to można pokazać na torze, albo w czasie awaryjnego hamowania. Popierdalać do przodu na centymetry to każdy debil potrafi. Problem zaczyna się wtedy, jak coś przestaje iść po naszej myśli. I większość tych którzy tak to się popisują jak to oni kurwa nie jeżdżą, w takiej sytuacji leżało by już w czarnym plastikowym worku z gównem w gaciach...
I jeszcze jedno, to, że ktoś potrafi zapierdalać to wcale nie jest pokaz jego umiejętności. Umiejętności, zwłaszcza umiejętność wyobraźni, to mają Ci którzy w korku spokojnie się przemieszczają.
Ja nie mówię, jak jest pusto, żadnych skrzyżowań, albo terenu zabudowanego to do świętych nie należę, też potrafię pociąć. Ale umiem przewidywać, a to jest najważniejsza umiejętność, której temu panu na filmie, i większość z Was którzy się tu wypowiadacie brakuje...
Takiego to nawet w lusterku nie zobaczysz, bo się za szybko pojawi.
Nie wiedziałem ze kebaby potrafią motocyklem jeździć.
Poproszę "baraninkę" dobrze wysmażoną
Poproszę "baraninkę" dobrze wysmażoną
kylu napisał/a:
dobrze ogarnia moto pewnie za nim ciężarówka wiozła mu jaja bo kurwa trzeba mieć ogromne żeby tak popierdalać miedzy puszkami
Myślałem, że wystarczy być debilem
Specjalnie obejrzałem do końca bo miałem nadzieję, że się z czymś pierdolnie Jestem zawiedziony
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów