18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zieniu7 2012-12-18, 8:42
ciasno, przynajmniej trabi:p
Zgłoś
Skowu 2012-12-18, 8:43 1
wy ludzie co was nie stać na takiego cudo, albo jeździcie w zagorzałych osobóweczkach nie zrozumiecie tego piękna ...
Zgłoś
Proximate 2012-12-18, 8:55 1
Ale żal Wam dupę ściska lamusy, jeździcie tymi starymi oplami czy golfami II i stoicie w tych pierdolonych korkach, a my nie tylko płacimy grosze za wachę, bierzemy Was jak chcemy, w korkach nie stoimy to jeszcze robimy to co kochamy.

Także skończcie ten hejt, mając motocykl nie da się nie zapierdalać i złudne nadzieje ma ten co tak myśli, wiem co mówię.
Zgłoś
sati696 2012-12-18, 8:56
Nie ma happy endu,nie ma piwa.
Zgłoś
DonSalieri 2012-12-18, 9:02 3
nienawidzę tych dwukółkowców , myślą ze pozjadali wszystkie rozumy świata na tych pierdzących jazgoczących gównach ! . potem wpierdolą się w osobówkę bo kierowca osobówki nawet nie zorientuje sie ze mija go pojebus zapierdalający grubo ponad 150km/h w mieście! a potem oczywiście wina biednego kierowcy ...
Zgłoś
Panich 2012-12-18, 9:40 2
zobaczyłem pierwszą minute, później już tylko byłem ciekaw czy wyjebał, szukając jego gleby w późniejszych partach i wiecie co? czuje niedosyt -.-
Zgłoś
l................t 2012-12-18, 9:45 2
Cytat:

dlaczego debil i idiota?

Bo jedzie bez marginesu na ewentualny błąd - swój, albo kogoś innego. A w takim przypadku skutkiem błędu będzie nie tylko barszcz z motocyklisty, ale też zatrudnienie służb do usuwania skutków, przyblokowana droga, możliwa trauma dla innych. Takie tam.

Coś jak z samobójstwem - jak musisz, to się powieś, a nie rzucaj się pod pociąg.
Zgłoś
jeloo 2012-12-18, 10:26 6
Tam ktoś napisał, że spinam dupę bo nie potrafię tak jak on. Błąd, potrafię, tylko że ja mam dla kogo żyć I przy takim zapierdalaniu jakby ktoś chciał zmienić pas, albo nawet jakby ktoś wymusił na ciężarówce żeby się przytuliła do drugiej, to co z takiego motocyklisty zostaje nie muszę chyba mówić, wystarczająco dużo fotek było na hardzie.

To wcale nie jest pokaz umiejętności, tylko debilizmu. Umiejętności to można pokazać na torze, albo w czasie awaryjnego hamowania. Popierdalać do przodu na centymetry to każdy debil potrafi. Problem zaczyna się wtedy, jak coś przestaje iść po naszej myśli. I większość tych którzy tak to się popisują jak to oni kurwa nie jeżdżą, w takiej sytuacji leżało by już w czarnym plastikowym worku z gównem w gaciach...

I jeszcze jedno, to, że ktoś potrafi zapierdalać to wcale nie jest pokaz jego umiejętności. Umiejętności, zwłaszcza umiejętność wyobraźni, to mają Ci którzy w korku spokojnie się przemieszczają.

Ja nie mówię, jak jest pusto, żadnych skrzyżowań, albo terenu zabudowanego to do świętych nie należę, też potrafię pociąć. Ale umiem przewidywać, a to jest najważniejsza umiejętność, której temu panu na filmie, i większość z Was którzy się tu wypowiadacie brakuje...
Zgłoś
EdmundKemper 2012-12-18, 10:30 1
Takiego to nawet w lusterku nie zobaczysz, bo się za szybko pojawi.
Zgłoś
szeryff85 2012-12-18, 10:32 1
Ciekawe czy jeszcze żyje ...
Zgłoś
Gamge 2012-12-18, 10:43
Nie wiedziałem ze kebaby potrafią motocyklem jeździć.
Poproszę "baraninkę" dobrze wysmażoną
Zgłoś
KN1 2012-12-18, 10:46 1
poszedłem sobie zrobić kawę ... a skr*ysyn dalej śmiga
Zgłoś
luka100 2012-12-18, 10:49 2
kylu napisał/a:

dobrze ogarnia moto pewnie za nim ciężarówka wiozła mu jaja bo kurwa trzeba mieć ogromne żeby tak popierdalać miedzy puszkami

Myślałem, że wystarczy być debilem
Zgłoś
suhar92 2012-12-18, 10:56 2
Specjalnie obejrzałem do końca bo miałem nadzieję, że się z czymś pierdolnie Jestem zawiedziony
Zgłoś
P5ychol 2012-12-18, 11:09 2
jeloo napisał/a:

Oto przykład dlaczego uważa się motocyklistów za idiotów.

W 80% to są idioci. Taki jak ten przedstawiony na ww. filmie powinien stracić prawo jazdy (o ile je posiada w co wątpię że je ma) i dostać dożywotni zakaz prowadzenia jakiegokolwiek pojazdu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem