Selekcja naturalna ))
Może i tak, ale nie taka na 100%. Jakby przyjebał w drzewo, czy jakiś murek to by było Ok. A tak niewinne kacapy będą musiały chuj wie ile godzin czekać na policje, tłumaczyć się i pewnie jeszcze jeździć na jakiś posterunek, pośrodku chuj wie czego, zeznania składać. Nie mówiąc o naprawie samochodu, bo zapewne motopizdeczka nie ubezpieczona i bez prawka.
Nie debil się zabił tylko ona zabiła jego. Gdybyś był choć trochę inteligentny to wiedzibys, że przekroczyła dozwoloną prędkość prawie o 20km/h. Nie żal mi kacapki, bo zabiła człowieka. Żal mi za to ciebie, bo im bardziej starasz się być śmieszny tym bardziej żałosny się stajesz.
No nie powiesz ze sam się do tego nie przyczynił...
, typie, czy ja gdziekolwiek napisałem czyja tu jest wina że sie do mnie prujesz? Dopierdoliłeś sie dla samego dopierdolenia się wymyślając jakieś zarzuty.. nie pozdrawiam...
Wstawiasz kurwa w tytule "debil sam się zabił" a jeszcze szczekasz burku podwórkowy gdzie to wyczytalem? Matka jak cię do szkoły specjalnej zapisala to było przed czy po tym jak się skapnęła, że czytać ze zrozumieniem nie umiesz? Nie dopierdalam się do ludzi którzy nie są idiotami chwalącymi się w internecie swoją głupota. Dopierdalam się do wstawiaczy filmików z opisami z dupy, chcącymi zaimponować innym użytkownikom. A i taka rada. Jak nie pozdrawiasz, to po prostu nic nie pisz. Oszczędzisz 5 sekund na kolejne zjebane tytuły pod filmikami.
Wstawiasz kurwa w tytule "debil sam się zabił" a jeszcze szczekasz burku podwórkowy gdzie to wyczytalem? Matka jak cię do szkoły specjalnej zapisala to było przed czy po tym jak się skapnęła, że czytać ze zrozumieniem nie umiesz? Nie dopierdalam się do ludzi którzy nie są idiotami chwalącymi się w internecie swoją głupota. Dopierdalam się do wstawiaczy filmików z opisami z dupy, chcącymi zaimponować innym użytkownikom. A i taka rada. Jak nie pozdrawiasz, to po prostu nic nie pisz. Oszczędzisz 5 sekund na kolejne zjebane tytuły pod filmikami.
spieniłeś się jak tyskie w upalny dzień
serio myślisz ze przy 90/h ziomek na motorku wyszedłby z tego cało ??
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów