📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-irański
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tak, zamazywac morde bandycie, no bo przeciez naruszamy jego prawa, jeszcze sie obrazi. Chore prawo.
po c🤬j im te ryje zakrywać tymi paskami? Lepiej jakby wszyscy zobaczyli jak wyglądają, żeby im potem morde obić
zawsze mnie bawi jak widze kolesia ktory jest poprostu gruby,a wozi sie jak by cale zycie na silowni pompowal :d
K🤬a Ja mieszkam w Starachowicach ;/ aha i on to rozj🤬 przed kościołem

@up Super, zaraz sobie zrobię listę użytkowników sadola z tego miasta

ehhh. I niech mi tu ktoś mówi, że to Bóg stworzył człowieka. Przecież na przykładzie tego dżentelmena widać wyraźne spokrewnienie z pawianem.

Nie wiem kto jest gorszy koleś który niszczy znak czy facet który przechodzi obok jakby nic się nie działo i idzie sobie spokojnie dalej...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie