📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 16:02

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Chciał potańczyć na rurce, potem pewnie było tango z mundurowym.

z otwartej w ten tłusty, pijany pysk aż smaki straci! menda aspołeczna!

czikita01988 napisał/a:
O moje miasto:)
Jest się czym chwalić...

czemu mordy nie pokazali? powinni k🤬a zrobić kampanię na bilbordach: "twój sąsiad to c🤬j"

Mówimy stanowcze C🤬J W DUPĘ frajerom co dewastują mienie de facto za nasze pieniądze. Do karceru z tą k🤬ą.
Jak ma taki power to niech wygnie jakiegoś karka.
Jak ma taki power to niech wygnie jakiegoś karka.

Ten gość co przechodził powinien mu kulturalnie wyj🤬 ale że miał rurki to raczej był "niezdolny" z powodu braku jaj -.-
Nic mnie tak nie wk🤬ia jak poc🤬jone prawo gdzie mordy takiego c🤬lbąka nie można pokazać póki nie zostanie skazany prawomocnym wyrokiem bo w razie upublicznienia jego szpetnej mordy może on wytoczyć proces i sporo kasy zgarnąć....
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie