📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
najpierw wyjmuję się pocisk z łuski i wysypuje ładunek miotający, a dopiero następnie łuskę w imadełko i kurwa jeb młoteczkiem, żeby spłonka jebła. I wciskamy pocisk z powrotem w łuskę i mamy ładne deko naboju i trochę prochu na sylwestra (przy większej ilości naboji) Ludzie to debile
Chyba zapominacie że zabawy z powojennymi rzeczami to ulubiona zabawa ówczesnej młodzieży która jest teraz naszymi ojcami/dziadkami. Więc nie pieniczta że koleś to debil bo niejeden ojciec sadola robił to samo, i to nie z takimi gówienkami karabinowymi tylko z większym kalibrem. Dziadek mało nie zginał gdy gówniarze wsadzili jakiś nabój scalony dużego kalibru do ogniska, i po wybuchu prochu z łuski pocisk z osobnym ładunkiem, wleciał w suszarnie na polu z której dziadek parę minut wcześniej wyszedł po drzemce. Z suszarni została kupa gruzu.
mam kolegę, któremu ujebało obie nogi jak w piwnicy rozbierał jakiegoś niewybucha. 2 kolesi, którzy chodzili ze mną do szkoły, jak na podwórku coś rozbierali to tak jebło, że w całej wsi szyby z okien wyleciały, przed chałupą został lej, a pochowali puste trumny.
tytanowy88 napisał/a:
najpierw wyjmuję się pocisk z łuski i wysypuje ładunek miotający, a dopiero następnie łuskę w imadełko i kurwa jeb młoteczkiem, żeby spłonka jebła. I wciskamy pocisk z powrotem w łuskę i mamy ładne deko naboju i trochę prochu na sylwestra (przy większej ilości naboji) Ludzie to debile
I daj takiemu durniowi ten proch, to i tak sobie krzywdę zrobi.
Yggdrasil napisał/a:
I tak nic nie przebije typa co zbierał pociski moździerzowe, a w domu traktował je kątówką i palnikiem. Nawet o tym kiedyś w wiadomościach mówili.
Dla twojej wiadomości - Nic w tym strasznego. Trotyl potrzebuje wysokiej temperatury. Sam opróżniałem takie pociski, trotyl się topi w 80*C i o prostu wylewa.
Ślunsk i wszystko jasne. Żrą ten wyngiel kacapy niemieckie i potem im się w baniach przewraca...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów