18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Filmy Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 10:53
Czerstwy 2016-01-15, 0:26
w pizdu i wylądował
Zgłoś
jonaona 2016-01-15, 0:40
myślał, że jest karłem
Zgłoś
Sabbastian 2016-01-15, 2:22
A gdzie brawa na koniec?
Zgłoś
BrkBorek 2016-01-15, 10:17
za pierwszym razem mnie to nie bawiło, dobrze, że skoczył jeszcze raz i do tego wolniej
Zgłoś
Akki11 2016-01-15, 13:34
Człowiek futryna był lepszy.
Zgłoś
s................s 2016-01-15, 17:32
wy go nazwiecie debilem a ja go nazwe czlowiekem z pasja
Zgłoś
Adek1507 2016-01-15, 17:44
@sfidiszhaus

Super. Cieszymy się, że podzieliłeś się z nami zdaniem, na temat tego człowieka z filmu.

Sam się pod tym podpisz
Zgłoś
corpo_kills_me 2016-01-15, 18:09
Gdyby była możliwość skontaktowania się z bohaterem tego filmu to zapytałbym się go co chciał osiągnąć skacząc w ten sposób na drążek? W sensie jaki był plan bo ni to na piruet albo gwiazdę w powietrzu się nie zanosiło.
"Czym się kierowałeś zakładając ten sweter?"
Zgłoś
1nsecure 2016-01-15, 19:15
Ustawione. Niemożliwe, że ludzie potrafią być tak głupi.
Zgłoś
Sztrucla 2016-01-15, 19:15 2
palcowka_oswiatowa napisał/a:

Gdyby była możliwość skontaktowania się z bohaterem tego filmu to zapytałbym się go co chciał osiągnąć skacząc w ten sposób na drążek? W sensie jaki był plan bo ni to na piruet albo gwiazdę w powietrzu się nie zanosiło.
"Czym się kierowałeś zakładając ten sweter?"

Dokladnie o tym samym pomyślałem wstawiając ten filmik szkoda że nie połamał sobie obojczyka tym pajacowaniem

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów