📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:33
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 10:53
A gdzie brawa na koniec?
za pierwszym razem mnie to nie bawiło, dobrze, że skoczył jeszcze raz i do tego wolniej
wy go nazwiecie debilem a ja go nazwe czlowiekem z pasja
@sfidiszhaus
Super. Cieszymy się, że podzieliłeś się z nami zdaniem, na temat tego człowieka z filmu.
Super. Cieszymy się, że podzieliłeś się z nami zdaniem, na temat tego człowieka z filmu.
Gdyby była możliwość skontaktowania się z bohaterem tego filmu to zapytałbym się go co chciał osiągnąć skacząc w ten sposób na drążek? W sensie jaki był plan bo ni to na piruet albo gwiazdę w powietrzu się nie zanosiło.
"Czym się kierowałeś zakładając ten sweter?"
palcowka_oswiatowa napisał/a:
Gdyby była możliwość skontaktowania się z bohaterem tego filmu to zapytałbym się go co chciał osiągnąć skacząc w ten sposób na drążek? W sensie jaki był plan bo ni to na piruet albo gwiazdę w powietrzu się nie zanosiło.
Dokladnie o tym samym pomyślałem wstawiając ten filmik szkoda że nie połamał sobie obojczyka tym pajacowaniem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów