📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:13
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak by to był automat 'na luzie' to by był zahamowany, a jak 'wrzucony' bieg, to raczej jechałby z inną prędkością...
Swoją drogą, było kilka tego typu filmików, że ktoś kogoś zatrzymuje i leci na niego z pałą/bronią, a mnie ZAWSZE zastanawia ZA CO - bez powodu/nie wrzucenie kierunku/inny powód...I nie daje mi to za każdym razem spokoju
Swoją drogą, było kilka tego typu filmików, że ktoś kogoś zatrzymuje i leci na niego z pałą/bronią, a mnie ZAWSZE zastanawia ZA CO - bez powodu/nie wrzucenie kierunku/inny powód...I nie daje mi to za każdym razem spokoju
Nie zaciągnął klamki, tylko zabrał ze sobą.
Gangsterem nie jestem ale wyobrażam to sobie tak:
Jak już masz klamę to wyciągasz ją po to zeby strzelać a nie wietrzyć. W innym przypadku możesz
- dostać kulę pierwszy (od większego kozaka, co ma nie na kapiszony)
- dostać wyrok
- stracić auto
- stracić twarz (dwuznacznie)
Jak już masz klamę to wyciągasz ją po to zeby strzelać a nie wietrzyć. W innym przypadku możesz
- dostać kulę pierwszy (od większego kozaka, co ma nie na kapiszony)
- dostać wyrok
- stracić auto
- stracić twarz (dwuznacznie)
fryc88 napisał/a:
Jak by to był automat 'na luzie' to by był zahamowany, a jak 'wrzucony' bieg, to raczej jechałby z inną prędkością...
Na ,,P'' byłby zablokowany, na ,,N'' może się normalnie toczyć.
@fryc88, jak kiedyś zrobisz prawko i tato ci kupi micrę z automatem, to zobaczysz, że nie masz racji. Tak właśnie zachowuje się automat po zdjęciu nogi z hamulca, o ile nie ma licznych elektronicznych pierdółek, które ten hamulec trzymają same aż do momentu dodania gazu.
Cytat:
Debilu to automat zapewne
debila (ciebie) to twój ojciec wyrzucił w skarpecie na strych
Najlepsze filmy jak się buraki ośmieszają
Jeśli w Rosji posiadanie broni byłoby legalne, to gość z samochodu (gdyby gnata miał) miałby prawo odstrzelic tego jełopa bez wahania.
Gość nawet nie wie, jak trzmać klamkę. Gdyby trafił na człowieka obytego z bronią, to leżałby po sekundzie.
Gość nawet nie wie, jak trzmać klamkę. Gdyby trafił na człowieka obytego z bronią, to leżałby po sekundzie.
@pakicito na chuj się pogrążasz, Twój mózg dokonał nieprawidłowych kalkulacji więc teraz milcz i okaż skruchę. Automat jak dzik. Zaraz pewnie napiszesz, że wiedziałeś a to był żart, więc uprzedzając odpowiedź: chujowy.
Typ celuje do nich z broni a Ci kulturalnie mu jeszcze mówią że ucieka mu samochód, a potem jeszcze czekają aż wróci z gnatem... rosja
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów