Główna akcja od 1:10
"Wczoraj w Nowej Suchej kierujący ciężarówką celowo zlekceważył sygnalizację świetlną i opadające rogatki na przejeździe kolejowo-drogowym. Wyłamał rogatkę wjazdową, wjeżdżając na przejazd, zatrzymał się na torach i wysiadł z auta bez wzięcia odpowiedzialności za bezpieczeństwo nie tylko osoby, która z nim podróżowała, ale również pasażerów nadjeżdżającego pociągu❗️
Skutki wypadku są ogromne:
7 pasażerów pociągu zostało rannych
ponad 12 milionów złotych będzie kosztować naprawa uszkodzonej infrastruktury i taboru
setki podróżnych nie dotarło na czas lub w ogóle do zaplanowanych miejsc, ponieważ opóźnienia pociągów wyniosły łącznie ponad 3,5 tysiąca minut a kluczowa magistrala kolejowa została zablokowana
Kierowca zrobił wszystko odwrotnie niż podpowiada logika. A wystarczyło po prostu przestrzegać zasad i przepisów i do tragedii by nie doszło.
Sprawca wypadku zostanie obciążony kosztami za uszkodzenie infrastruktury, taboru oraz akcji ratunkowej."
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2024-11-30, 10:35 ]
TłustyManat napisał/a:
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
usni
2024-11-27, 16:01
wyłamanie rogatki < rozj🤬ie auta, pociągu, narażenie pasażerów i obsługi pociągu
gość się do końca życia nie wypłaci...
Nosz k🤬a ! Debil, tuman i idiota w jednym !!! J🤬y ludzki śmieć z niego.
Mam nadzieję że będzie spłacał te straty, do końca swojego debilnego żywota.
Że niby on chciał żeby mu podnieśli ten szlaban? na c🤬j on się tam zatrzymał i gdzieś poszedł? WTF?
A ja wbrew przedmówcom skrytykuję maszynistę.
J🤬y psi syn nawet nie próbował skręcać.
Na tyle głupi by tak odjebac a szlaban bał się wyłamać.
Kto takiemu tumanowi dał prawo jazdy? Przecież na psychotestach powinni go od razu uwalić za IQ mniejsze od małpy.
[ Dodano: 2024-11-27, 16:09 ]
Poza tym mandat po 500 zeta i 15 pkt dla dwóch debili przed nimi.
Szlaban to lawa - ulubiona zabawa kierowców o silnej psychice
joti
2024-11-27, 16:14
Nie tylko w ciężarówce debil. Przed nim było jeszcze dwóch debili w osobówkach, którzy przejechali na czerwonym.
Tyle się trąbi w mediach, że tego nie wolno robić, ale do większości polaczków to nie dociera.
K................s
2024-11-27, 16:22
turbo zjeb do kwadratu
B................r
2024-11-27, 16:26
Do utylizacji śmiecia j🤬ego. Takich głupich, tępych c🤬jków powinno się deportować na pracę przymusowe na Sybir. Tylko do przenoszenia kamieni się nadają.
joti napisał/a:
Nie tylko w ciężarówce debil. Przed nim było jeszcze dwóch debili w osobówkach, którzy przejechali na czerwonym.
Tyle się trąbi w mediach, że tego nie wolno robić, ale do większości polaczków to nie dociera.
Do tego komentarza,widzę że wszyscy mają prawo jazdy. Z czipsów.
joti
2024-11-27, 16:38
zwierzak30 napisał/a:
Do tego komentarza,widzę że wszyscy mają prawo jazdy. Z czipsów.
Dopóki jest włączona sygnalizacja świetlna przed przejazdem nie można na niego wjechać. Takie to trudne do zrozumienia?
Hege
2024-11-27, 16:40
A tak w ogóle to działanie rogatek też zostało zajebiscie ustawionexD podniosły się na moment aby zaraz opaść.
joti napisał/a:
Dopóki jest włączona sygnalizacja świetlna przed przejazdem nie można na niego wjechać. Takie to trudne do zrozumienia?
Przeczytałeś ze zrozumieniem? Czy tylko tak p🤬lisz?
Zobacz co zaznaczyłem na czerwono u kolegi w komentarzu.
Aż ci k🤬a chyba piwo zabiorę.