📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurman napisał/a:
Jak byście mieli doczynienia kiedyś z taką pianką, to byście wiedzieli, że należy ją najpierw 'otworzyć', tzn ściąć czubeczek na końcu tuby, a nie jak na filmie facet ściął tylko nakładkę, co znaczy ze tuba była wcześniej otwierana. A co w niej było? Bez najmniejszego problemu facet mógł ugotować budyń śmietankowy i napchać do pustej tuby. Ponadto pianka lepi się niemiłosiernie, wiec by jej nie poodczepiał np od suchych warg.
Fakt, nie zwróciłęm na to uwagi wiec może faktycznie tam był budyń czy inne coś, ale nie zmienia to faktu że ten debil już wpierdalał różnie dziwne rzeczy i jeszcze żyje.
Każdy kto akrylował narożniki mokrym palcem posmakował tego specyfiku
niewazne, jakby byl podpis ,ze facet wpierdala beton to gimbaza i tak da piwo bo minecrafcie wszystko wyglada tak samo...
1:38-za rzeski chaps,podejrzewam,ze nawet jak na Silikon(udusilby sie jebany,zanim przelknal,bo kurestwo kleji i huj),a jak ktos wczesniej pisal w wykonaniu pianki byloby wcale nie lepiej (wsumie to:udusilby sie jebany,zanim przelknal kurestwo,bo rozpiera i huj),ale i tak pierwsza mysla,ktora pojawila mi sie przy ogladaniu-NIKT nie jest taki glupi, a nawet jakby byl, to wlasnie musielibysmy happy end ogladac w postaci zgonu idioty z filmiku.
Jeste eksperte 2
Jeste eksperte 2
fake to jakiś krem, akryl ma gęstą konzystencje
Dlaczego tylu ludzi tutaj liczy na działanie selekcji naturalnej, a tak mało tych samych ludzi jest za darwinizmem społecznym?
Wszyscy UP. Na prawdę pierwszy raz go widzicie? Koleś jest w stanie zjeść totalnie wszystko...ba nawet czuje się dobrze po tym.
Dobór naturalny, nie selekcja, Albo mówisz po polsku, albo po angielsku.
A selekcje to masz przed klubem.
A selekcje to masz przed klubem.
To wyglada na bita smietane wcisnieta do tubki po akrylu. Czasami wkladam fuge do takiej tubki i kamien fuguje, aby sie nie bujac z czyszczeniem chropowatej powierzchni. Po lyku pianki montazowej klient by wyladowal w dziale hard.. Znalem jednego debila, co przedziurawil poszke po piance i wlozyl pod wanne, bo mu sie nie chcialo wyciskac. Zapalily sie gazy i chlopaka prawie uduszonego i niezle poparzonego kolega wyciagal z lazienki...
Nastepny jego wyczyn to szlifowanie heblem elektrycznym listewki, ktora trzymal na plasko w reku... Wiadomo jak sie skonczylo i od tamtej pory nie chce miec z nim nic do czynienia.
Nie chce byc kaleka przez jego glupote.
Nastepny jego wyczyn to szlifowanie heblem elektrycznym listewki, ktora trzymal na plasko w reku... Wiadomo jak sie skonczylo i od tamtej pory nie chce miec z nim nic do czynienia.
Nie chce byc kaleka przez jego glupote.
Shoenice. Nie takie rzeczy już wpierdalał.
Jak ja nienawidzę kretynów którzy zobaczą temat w którym jest jakiś błąd językowy/techniczny albo jakikolwiek inny i myśląc, że są najmądrzejsi biegną wprost do odpowiedzi NIE CZYTAJĄC reszty komentarzy i piszą TO NIE PIANKA uhuhuhu, kurwa serio? 9999 debili powtórzyć musi to samo bo nigdy nie czytają komentarzy a tylko dodają kiedy myślą, że są na propsie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów