📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Selekcja może nie zadziała bo po tym nie umrze, ale nie chciałbym być w jego skórze jak siądzie na kibel żeby to wysrać
Palec w gębę i jazda.
Widziałem tego gościa na yt, zajebiście wódkę pije.
Widziałem tego gościa na yt, zajebiście wódkę pije.
twardy kloc murowany
Jestem ciekaw czy ten gość sprawdza/konsultuje się przed wpierdoleniem tych wszystkich gówien co mu będzie czy leci na totalnym farcie? Bo jak na farcie to kurwa chyba jest nieśmiertelny skurwysyn.
A tak btw. na sam widok mnie kurwa naciągało.
A tak btw. na sam widok mnie kurwa naciągało.
pianka montazowa ja pierdole to akryl nie pianka
Ten zjeb jeszcze tylko siebie samego nie wpierdolił. Z czego on ma kurwa wątrobę, z tytanu?
ja się pytam kurwa po co?
to jest akryl!! a nie piana montażowa geniusze. Żebyście zrozumieli, akryl to takie coś jak silikon tyle, że daje się malować i jest wodnorozpuszczalny
jestę ekspertę
jestę ekspertę
Jak byście mieli doczynienia kiedyś z taką pianką, to byście wiedzieli, że należy ją najpierw 'otworzyć', tzn ściąć czubeczek na końcu tuby, a nie jak na filmie facet ściął tylko nakładkę, co znaczy ze tuba była wcześniej otwierana. A co w niej było? Bez najmniejszego problemu facet mógł ugotować budyń śmietankowy i napchać do pustej tuby. Ponadto pianka lepi się niemiłosiernie, wiec by jej nie poodczepiał np od suchych warg.
Jakby to była pianka montażowa to wątpie czy zdążyłby przęłknąć zanim by urosła.
Cytat:
DokładnieJak byście mieli doczynienia kiedyś z taką pianką, to byście wiedzieli, że należy ją najpierw 'otworzyć', tzn ściąć czubeczek na końcu tuby [...] Ponadto pianka lepi się niemiłosiernie, wiec by jej nie poodczepiał np od suchych warg.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów