nono12 napisał/a:
Ale jesteś debilem. Ford nic nie blokował, tylko jak widać dość sprawnie wyprzedził i zjechał na prawy pas. Jak wyprzedzam jadąc 140km/h to też nie wbijam się między dwa tiry i hamuję, żeby jakiś ciul twojego pokroju mógł mnie wyprzedzić. Na takich siedzących na dupie, świetnie działają przeciwmgłowe tylne. Pięknie widać w lusterku jak jednak zwiększa dystans i już nie cfaniakuje długimi. Nie nie jeżdżę lewym pasem, służy mi on tylko do wyprzedzania. Ale jak wyprzedzam kolumnę tirów, cisnąć te 140-150 i dzban twojego pokroju zaczyna mi mrugać to nic tylko wyjść i obić ten głupi ryj.
Sam jesteś debilem
Naucz się czytać ze zrozumieniem
Pisałem że debil w szkodzie mógł wyprzedzić z prawej, pisałem też ogólnie o pizdach blokujących lewy pas i nie ważne że jedziesz 140 i tak jak nikogo nie wyprzedzasz powinieneś wypierdalać na prawy a nie robić z siebie szeryfa „skoro jadę z max dozwoloną to nie puszczę innych”
A tak ogólnie to mam wyjebane na szeryfów, pizdy wlokące się lewym 140km/h i wszystkich jak leci wyprzedzam jak się uda to z prawej jak nie to bardziej z prawej awaryjnym pasem i mam wyjebane, puki co mam ogranicznik prędkości do 250km ale nie widzę powodu do jechania lewym, dodatkowo dodam że wyrobiłem sobie uprawnienia i oznakowaniem samochód co w połączeniu z CB radiem powoduje ciągłą jazdę w „stanie wyższej konieczności”(kilka razy chcieli mi zatrzymać prawko i dać od chuja mandatu, poszedł wniosek do sądu-wyższa konieczność- i nawet nie wszczęte postępowanie) polecam ogarniętym