18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:19
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Debile na drogach
mmmarcin • 2020-05-13, 21:34

Cytat:

Kierowałem czarnym fordem focusem. Jadąc drogą ekspresową wyprzedzałem dwa samochody. Pan za mną zniecierpliwiony tym zaczął migać mi długimi. Po zjechaniu na prawy pas, biała skoda wyprzedziła mnie i ostro zahamowała co doprowadziło do tego co widać na filmie.

Lublin, krawaciarze, ekspresówka - to nie może skończyć się dobrze
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jokerd 2020-05-13, 21:42 31
Focus albo ma siłę hamowania nierówno, albo kierowca odjebał dziwny manewr kierownicą...Trudno to ocenić. A kutasiarza ze skody mam nadzieję że dojebie sąd.
Zgłoś
robo72 2020-05-13, 21:46 21
jebana kurwa skodziarska, prawko dożywotnio zabrane ! ! !
Zgłoś
~dżonyłojlker 2020-05-13, 22:13 1
Ha ha ha, co za jebana cipa. Oczywiście chodzi o frajerzynę z Forda. Co trzeba mieć we łbie, żeby w takich sytuacjach hamować.
Zgłoś
Jokerd 2020-05-13, 22:19 2
dignogato napisał/a:

Ha ha ha, co za j***na c**a. Oczywiście chodzi o frajerzynę z Forda. Co trzeba mieć we łbie, żeby w takich sytuacjach hamować.

Zdrowy rozsądek?
Zapierdolić typowi w bagażnik na "S"ce na prędkości...stało by się to co powyżej + rozpierdol spowodowany latającą skodą po drodze
Zgłoś
SirMajkel 2020-05-13, 22:21 7
Jokerd napisał/a:

Focus albo ma siłę hamowania nierówno, albo kierowca odjebał dziwny manewr kierownicą...Trudno to ocenić. A kutasiarza ze skody mam nadzieję że dojebie sąd.

ano, niech go sądzą jak za próbę morderstwa.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-05-13, 22:31 17
uwielbiam czytac te komentarze ekspertow, ktorzy do tej pory jezdzili tylko w need for speed oraz na recznym (pod kolderka) trzeba bylo zrobic to,lub tamto...
Zgłoś
~dżonyłojlker 2020-05-13, 22:39 3
Jokerd napisał/a:

Zdrowy rozsądek?

Nie, kupę. To nie było pytanie.

Jokerd napisał/a:

Zapierdolić typowi w bagażnik na "S"ce na prędkości...stało by się to co powyżej + rozpierdol spowodowany latającą skodą po drodze

Nie wiesz co by się stało, pewnie tylko lekko uderzony przód, albo nic, bo kierowca Skody pewnie tylko lekko dotknął lewą nogą pedał hamulca, żeby nastraszyć leszcza - stary numer, a tak sam się niedojda rozpierdolił w drobny mak, a Skoda spokojnie odjechała.
Zgłoś
Lemons-shop 2020-05-13, 22:40 3
Ciekawe pan z skody zahamował, pan z forda nie hamował? Lub miał nie sprawne hamulce, żeby robić unik? Jak by zareagował i również wcisnął hamulec, nie skręcał to by się nic nie stało, debli i już
Zgłoś
Jokerd 2020-05-13, 22:46 4
dignogato napisał/a:

Nie, kupę. To nie było pytanie.
Nie wiesz co by się stało, pewnie tylko lekko uderzony przód, albo nic

A no tak, ale ty kurwa wiesz

Teraz te "stare numery" to wyglądają tak, że taki pojeb nie muska pedału hamulca tylko napierdala go w opór żebyś mu w dupe wjechał. Mało takich widziałeś?

Spokojnie odjechał...się kurwa o tym kutasie ze skody wypowiadasz tak jakbyś za chwilę miał mu medal wręczyć za bohaterstwo...
Zgłoś
~dżonyłojlker 2020-05-13, 22:56
Jokerd napisał/a:

A no tak, ale ty kurwa wiesz

Ty czytać nie umiesz? To Ty stwierdziłeś co by się stało, ja napisałem "pewnie" - powinieneś rozumieć co to znaczy, a nie wypisywać takie brednie.

Jokerd napisał/a:

się kurwa o tym kutasie ze skody wypowiadasz tak jakbyś za chwilę miał mu medal wręczyć za bohaterstwo...

Bo dobrze zrobił.
Zgłoś
Jastrovsky 2020-05-13, 22:57
dojechac frajera, mysli ze jak robi w tygodniu 900km to jest panem autostrady, a z drugiej strony rowniez ch*j w dupe niedzielnym kierowcom i nie mowie tu o tym focusie
Zgłoś
T................y 2020-05-13, 23:09 7
Nie widać dobrze, żeby Skoda zahamowała przed Fordem. To raczej kierowca Forda spanikował i nie dość, że bezmyślnie szarpnął kierownicą, to jeszcze prawdopodobnie dał maksymalnie po hamulcach. Typowy mistrz prostej.
Zgłoś
somet 2020-05-13, 23:09 2
Pomijam skodę, chuj mu w dupę. Wbicie hamulca w podłogę i szarpnięcie kierownicą na zablokowanych kołach przez kierowcę Fokusa to jest majstersztyk. Przez takich niedouczonych debili niedługo będziemy jeździć 30km/h w terenie zabudowanym a na autostradzie max. 80km/h.
Zgłoś
robsonx79 2020-05-14, 0:16 1
A ja tu widzę goście w Fordzie, który chciał dać nauczkę Skodzinie i ją w sekundę wyprzedzić. Zwróćcie uwagę, że Skoda nie przyhamowała. No chyba, że tego dobrze nie widać, i Skoda zostawiła tylko minimalny odstęp, po czym mrygnęła światłami stopu strasząc kierowcę. To zwracam honor.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem