📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Meganka i dobre auto? Hehe. Jak ktoś chce szlifować zdolności mechaniczne, albo dać zarobić warsztatom to jak najbardziej.
Nie jeden cebulak dałby se jaja ogolić za takie auto Smutna prawda I tak jeżdżą wrakami typu BMW po starych zapierdziałych niemcach
Sprzedam Meganke w dobrym stanie .
Zaraz jakiś Polak odkupi wymieni uszczelkę pod głowicą, wymieni olej, doleje chłodziwa, zmieni jedno koło z przodu i sprzeda hehe, albo zabierze rodzinę na wakacje
jak zobaczylem rejestracje odrazu zajarzylem o co chodzi ,to sa blachy irlandzkie a auto na bank skroili jakiemus imigrantowi ,(irlole to rasisci i nienawidza imigrantow)bardzo prawdopodobne ze polakowi... wiem bo bylem w irl 5 lat i widzialem takie akcje ,tez z opowiesci slyszalem ,pozniej pala reszte zloma... narka
Jego własność więc może sobie robić z tym co chce... Koniec tematu.
Na zachodzie to taki grat kosztuje pewnie tyle samo co paczka fajek...
Czym tu się podniecać?
Czym tu się podniecać?
nakerax napisał/a:
Rozdupcyć dobre auto, i mieć z tego ubaw - sadyzm/masochizm w czystej postaci.
Niech zgadnę, jeździsz volvo ale aktualnie jest na przeglądzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów