📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
przecia to jest auto angielskie - kierownica odwrotnie - taka meganka w UK to MAX - ABSOLUTNY MAX 200-400 funtów (w dobrym stanie, na chodzie po przeglądzie!!!) . Płaca minimalna w UK to 230/tydzień.
W Polszy taka pewnie za 3-4 tysiaki by była minimum a 70% ludzi po 1200/miesiąc zarabia.
W Polszy taka pewnie za 3-4 tysiaki by była minimum a 70% ludzi po 1200/miesiąc zarabia.
rozdupcyć "jakie" auto? miałeś na myśli tzw wiesiowóz, następny po bmw e36 318 i 316 z wydechem od subaru imprezy, oraz audi 80 i a4, jak również golf mk2, mondeo, passat, (zwłaszcza w warszawie występująca wśród początkujących dreso-drajwerów) honda civic hatchback, hmmm, co jeszcze. oo, jeszcze lanos, leganza i na deser seat ibiza i koniecznie vectra b(a jak jest w 2.5 v6 to pewnie bryka sołtysa.
tak, jestem patriotą lokalnym, rodowitym chamskim warszawiakiem i patrzę na ludzi z góry i sram na was(kogokolwiek kto chce mnie w ramach odwetu zacząć obrażać)
tak, jestem patriotą lokalnym, rodowitym chamskim warszawiakiem i patrzę na ludzi z góry i sram na was(kogokolwiek kto chce mnie w ramach odwetu zacząć obrażać)
A jak kupujesz zajeżdżonego złoma, to każdy taki cud więcej stać będzie niźli jeździć..
Różnica jest taka, że francuz się psuje często, a niemiec też, tylko że właściciel niemca się nigdy nie przyzna, jak bardzo
A jak kupujesz zajeżdżonego złoma, to każdy taki cud więcej stać będzie niźli jeździć..
Różnica jest taka, że francuz się psuje często, a niemiec też, tylko że właściciel niemca się nigdy nie przyzna, jak bardzo
nawet porzadnie rozjebac nie potrafi
ja ostatnio miałem taką sytuację; przegląd w focusie się kończył, korciło na nowsze auto, nikt nie chciał kupić za 200 funtów, za zezłomowanie określili się 124 funty dla mnie więc postanowiłem zrobić coś ala fake dashcam, mianowicie rozwalić szybę kluczem do kół, zrobić zrywa i spierdalając zajebać w jakiś murek (w tych rejonach złomiarze przyjeżdżają lawetą, dają ci kasę, papierek i reszta cie nie obchodzi, więc co mi tam) ale zadzwonił miły pan i wziął za 160 funi (btw focus 2001r 1.8 tddi kombi)
Ty to z tych pewnie co patrzą co sąsiad robi i pierdolą. Jego Meganka niech sobie robi z nią co chce.
Szykują na eksport do Polski. Polak wyklepie i sprzeda za dobry hajs jako niebitą...
kurwa ludzie od kiedy jakis zasrany francuz a tym bardziej megane to dobre auto?
Ja bym stawiał że to Travelers'i Nawet Irole ich nienawidzą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów