📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze gdy widzę, że jakaś ikona motoryzacji jest niszczona w tak bezmyślny sposób, to serce mi się kraje...
co ja pierdolę heheh, przecież to tylko Megane
co ja pierdolę heheh, przecież to tylko Megane
salut zią napisał/a:
Kto bogatemu zabroni?
Na bogatego trzeba mieć wygląd, a to to zwykły wsiun niestety.
Wolę pchać Francuza niż jeździć <n>iemcem !. Znawcy motoryzacji, karwasz twasz. Megane to wyście widzieli na Allegro chyba. Jakże cudnie, że wasze cud miód golfiki się nie psują, ew. tatuś za naprawę płaci. Megane autem złym, ani brzydkim nie jest i taka prawda.
u nas to by to wyklepali i pogonili jako nie bite z silnikiem w bdb stanie... jeleń by się znalazł na megane w VTEC'u
Kierownica z prawej więc to pewnie Anglia - tam taki szrot kosztuje poniżej 100 funtów a ubezpieczenie przekracza znacznie jego wartość więc facet zamiast go opierdolić czy zezłomować za 50 funtów ma chwilę uciechy i po chuj się spinać???
francuskiego nie szkoda...
teraz kazdego na taka stac..
Miałem sregane i również gdybym mógł to bym z nią tak postąpił. gówniany francuski gniot. Laguna to królowa lawet a megane to jej siostra.
Się wypowiadają znawcy motoryzacji. W dupie byliście i gówno widzieliście. Ten samochód gniot, tamten gniot, jedynie słuszny golfik albo BMW. A prawda jest taka, że 10-15 letni Passat albo Golf będzie się psuł tak samo często jak 10-15 letnie Renault, Peugeot, Alfa Romeo czy inne cudeńko. Jedyna różnica jest taka, że Passat to może się zepsuć, bo już swoje wyjeździł, a Renault, Peugeot czy AR psuje się dlatego bo to Renault, Peugeot czy AR. 1.9 TDI najlepsze... A najlepsze jest to, że w testach wytrzymałościowych waszego tedeika zajeżdża włoskie 1.9 JTD, które w testach porównawczych jest najlepszym silnikiem diesla z doładowaniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów