Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak czy inaczej, za profanację flagi i herbu chuj im w dupę.
Nie pierdol pastel, chyba, że prawda w oczy kole, pseudo patriota
Pseudo patriota? Pamiętaj, że są osoby kochające ten kraj bez względu na to kto rządzi. Kocha się kraj a nie rząd. Choć mimo tego chętnie stąd spierdolę właśnie ze względu na parodię ekipy rządzącej chyba, że czeka nas rewolucja to chętnie zostanę.
Kiedyś to takie coś byłoby profanacją i stosownie, surowo ukarane, a dziś prezydent do tego tworu cieszy "tempo" mordę...
No ja mam poglądy- przyjmijmy, że- "nie za bardzo" przychylne idei państwa ale zawsze myślałem, że Polacy kochający swój kraj, a w szczególności prezydent Polski, mają trochę więcej szacunku do symboli narodowych własnego kraju...
Chmmm... Czyli, że jak bym teraz miał odpowiednią władzę i odpowiednie możliwości to mógłbym swoje plany- o "zjednoczeniu świata"- wprowadzić w życie z tzw palcem w tzw dupie
Tadammm
Pierwsze zdjęcie zrobiłem w 2007 roku, drugie wczoraj... Jest to obraz tego jak w 6 lat, społeczeństwo i ich elity potrafią się szybko zdegenerować. 6 lat temu mieliśmy Orła Białego w koronie na Sztandarze. Dziś czekoladowy wyrób orłopodobny i logo Gazety Wyborczej... Jak by ktoś to zobaczył 10 lat temu, to by nie uwierzył, nawet najbardziej zdziwaczałe radio maryjne babcie nie snuły takich teorii... a to się dzieje - tu i teraz. To nasza rzeczywistość.
Aha, zapomnieliście o najważniejszym - Marek Niedźwiedzki jest homoseksualistą.
Pierwsze zdjęcie zrobiłem w 2007 roku, drugie wczoraj... Jest to obraz tego jak w 6 lat, społeczeństwo i ich elity potrafią się szybko zdegenerować. 6 lat temu mieliśmy Orła Białego w koronie na Sztandarze. Dziś czekoladowy wyrób orłopodobny i logo Gazety Wyborczej... Jak by ktoś to zobaczył 10 lat temu, to by nie uwierzył, nawet najbardziej zdziwaczałe radio maryjne babcie nie snuły takich teorii... a to się dzieje - tu i teraz. To nasza rzeczywistość.
i niech mi ktoś powie, że to Kaczyński nie miał klasy...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów