Film zawiera w sobie masę dobrych dupeczek więc jak nie lubisz muzyki to zawsze możesz sobie pooglądać :
Film zawiera w sobie masę dobrych dupeczek więc jak nie lubisz muzyki to zawsze możesz sobie pooglądać :
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
łupucupu kocie jeby jak ten cały dupstep co to jest? to jest muzyka? Tej muzyki słuchają osoby co mają piłeczkę ping pongową zamiast mózgu która podczas głośnego walenia w garnek lub coś innego co daje dostatecznie głośny wkurzający dźwięk jak tego rodzaju muzyka daję przyjemność odbiorcy w tym przypadku posiadaczowi piłeczki od tenisa stołowego zamiast mózgu. taka osoba skacze skacze i skacze wygina się na wszystkie strony i w ten sposób stymuluje jeszcze bardziej piłeczkę i tak w kółko. Dla mnie wkleić kilka klocków na ekranie monitora i stworzenie tego typu czegoś bo muzyko tego bym nie nazwał jest na poziomie dziecka w przedszkolu. Nie jestem żadnym metalem jeśli o to wam chodzi ale moim zdaniem muzyka powinna być pewnego rodzaju arcydziełem tworzonym przez osoby które naprawdę mają talent by to robić a nie pier.....e dudnienie. Cenię sobie gitarę perkusję itp. a przede wszystkim wokal który dopełnia całość. a teraz czekam na kogoś kto mnie zjedzie za to co napisałem ;]
ciebie nie trzeba jechac, zycie dojechalo cie wystarczajaco. jak mozna wypowiadac sie na temat na ktory nie ma sie zadnego, ale to kurwa zadnego pojecia? jezeli myslisz ze tworzenie muzyki to ukladanie klockow to gratuluje... aha jeszcze jedno, wygrales plebiscyt na najwiekszego ignoranta w kwestii muzyki, jeszcze nikt nie rozjebal mnie tak niedopierdolonym komentarzem.
jestem ozywiście fanem Punk/Rocka
ale gdybym miał okazje zawitania na Defgonie
To kurwa wierzcie mi ale nie wahał bym się nawet sekundę
i nie pierdolcie głupot ze to nie do słuchania jest, ze każdy utwór taki sam
a jakbyście tam byli to pewno tak byście wywijali ze aż by wam członki powyginało
bo klimat z tego co widzę wyborny jest
A jak nie to do opery kurwa!!!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów