Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalny koleś od razu by się odwrócil, odskoczył a ten widać że lubi takie akcje
Normalnie śmieszne takie że c🤬j i takie trochę pedalskie że c🤬j też.
Czekam na Part 2 - kiedy zrozumiał jak łatwo usunąć pęczniejącą piankę.
Pianka poliuretanowa Hilti wysokoprezna. Odrazu pod zimna wode, zamiast sie usmiechac do „kumpla”. Albo to ogarnal szybko, albo sie obudzi rano z pelnymi gaciami i do lekarza trzeba. Super zabawa…
Dobrze że pokazał na początku że z puszki sprężonej pianki wychodzi sprężona pianka, niebywale wzbogacająca lekcja, jak na poziom tiktoka.
JMTstreetviewer napisał/a:
Pianka poliuretanowa Hilti wysokoprezna. Odrazu pod zimna wode, zamiast sie usmiechac do „kumpla”. Albo to ogarnal szybko, albo sie obudzi rano z pelnymi gaciami i do lekarza trzeba. Super zabawa…
Haha przecież pianka utwardza się od wody, jak już to czyścik do pianki albo są takie chusteczki.
Olashenco napisał/a:
Dobrze że pokazał na początku że z puszki sprężonej pianki wychodzi sprężona pianka, niebywale wzbogacająca lekcja, jak na poziom tiktoka.
Zawsze przed pianowaniem sprawdza się czy końcówka pistoletu jest drożna.

Czyścik nie czyścik, rewanż za takie chamstwo musi być konkret
Z łap to dziadostwo ledwo schodzi. A w zasadzie nie schodzi. NIe wyobrażam sobie tego wydłubywać z owłosionego rowa
Po co mu ten obrazek na plecach? Żeby koledzy mogli podziwiać, jak go posuwają?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie