Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Jp co za kretyn, jego stara rozwozi żarcie a ten geniusz zamawia żarcie... bedac u kochanki.... i sam je odbiera ....to musi byc usawka, nie wierze ze sa takie przyglupy na swiecie
Kiedyś koleżanka, którą pukałem zamówiła pizzę. Gdy otworzyłem pudełko, okazało się, że to jest pizza ...hawajska.
Ubrałem się jak najszybciej i od tej pory nie mam żadnej dupy na lewo. Uważajcie, jak łatwo można sobie spierdolić życie z niewłaściwą osobą...
Brawo, wzruszyło nas to. A teraz wypierdalaj
Dzwonki z kamerami, zwłaszcza w miastach jak Londyn to jest obowiązek. Wyjdź czasem z piwnicy, jest 2024. Kamerka na Ali czy innym gównie kosztuje pewnie mniej, niż to co zamówili do żarcia
Jp co za kretyn, jego stara rozwozi żarcie a ten geniusz zamawia żarcie... bedac u kochanki.... i sam je odbiera ....to musi byc usawka, nie wierze ze sa takie przyglupy na swiecie