Podobno babcia nieprzyjemnie pachniała, więc pan konduktor postanowił ją pilnie ewakuować. Reszta pasażerów nie potwierdzała złego zapachu owej babci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jabać tych śmierdzących ukraincow
Jarosławkaczyński napisał/a:
Jabać tych śmierdzących ukraincow
Jasne, bo nasze stare kurwy znad Wisły to pachną fiołkami
Zulu-Gula napisał/a:
No po tym jak plebs zaczął wychodzić na ulice po 2 latach kiszenia sie w domach śmierdziele zapomnieli że jest zakaz palenia..
I skurwysyny kurzą wszędzie... Szczególnie starsze osoby!!
Stare baby do pieca!
Kiedyś tak się załatwiłem w Warszawskim tramwaju .Jechały 2 przedziały pierwszy zajebany opór jak w japońskim metrze, za nim 1 gościu spał i z 4 osoby przy wyjściu . .Jakie było moje wkurwienie gdy przez 2 stacje kisiłem się z Jebiącym padliną menelem . Nie wiedziałem że to on jedzie tramwajem czy tramwaj zajeżdza nim...
Duczki1234 napisał/a:
Kiedyś tak się załatwiłem w Warszawskim tramwaju .Jechały 2 przedziały pierwszy zajebany opór jak w japońskim metrze, za nim 1 gościu spał i z 4 osoby przy wyjściu . .Jakie było moje wkurwienie gdy przez 2 stacje kisiłem się z Jebiącym padliną menelem . Nie wiedziałem że to on jedzie tramwajem czy tramwaj zajeżdza nim...
Przeczytałem to ze trzy razy i nadal nie wiem o co w tym pisaniu chodzi. Idz na jaki kurs, albo nie pisz wcale, bo zalatujesz deficytem intelektualnym
Stare baby jebać prądem!
Zulu-Gula napisał/a:
Do własnej babci też się tak zwracasz ?
Raz wracałem do domu z uczelni. Przesiadka w Wejherowie. Ludzie stłoczeni w przedziale SKM, ale tylko w jego pierwszej połówce. Wsiadłem w Gdyni i do Wejherowa jechałem wpatrzony w okno, i ciągle towarzyszyła mi myśl, czy wlazlem w gówno czy może ktoś wie zesrał w przedziale. Po kilkukrotnym sprawdzeniu podeszwy i szybkich oględzinach podłogi stwierdziłem że smród nie pochodzi odemmie więc mam wylane. Aż w końcu jakoś przed wejgerowem rozejrzałem się po przedziale i zobaczyłem powód, dla którego wszyscy ścisnęli się z przodu przedziału. Dosłownie rząd siedzeń za mną leżała jakąś babcia menelica, która tak zajeżdżał odorem, że aż na zmianę miałem ochotę rzygać lub wyskoczyć przez okno. Wyobraźcie sobie zapach nieumytego menela z dodatkiem kupy na ubraniach. I teraz pomnóżcie to razy 10. Totalny smród. Jak babka wyszła z przedziału i przeszła podziemnym przejściem, to ja tam czułem zapach gówna jeszcze kilka minut później. Myślę że zostawiła na kilka minut trwały ślad w powietrzu i można ją wyśledzić po zapachu bez psa tropiącego xd.
Może to jego żona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów