📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:28
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Pięknie dźga. Widać w jej ruchach doświadczenie.
Buta z partyzanta i miałby gość w czapce wdzięczne ruchanie a tak będzie walił konia na karły w piwnicy, jak Wy co byście się nie narażali
Grubą zajebią w pierdlu
Kto nigdy za bardzo nie nawtykał kumplowi w nerwach, niech pierwszy rzuci kamieniem.
Jak to brazylia to obstawiam że po prostu atakujaca miala zly dzien a ofiara ? pewnie przypadkowa
Typ co przechodził obok pewnie jak ja " Opiekun za darmo" dostał jebane pismo sadowe" Brak danych aby pełnił taką funkcję. Szacun że poszedł dalej.
Jakieś 20 ciosów nożem to chyba więcej niż mała sprzeczka
@Bul_od_bytu: Dokładnie, to było "nieporozumienie" :v.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów