18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
flejtuch 2023-04-28, 21:17 10
To na razie pouczenie
Zgłoś
siewie 2023-04-28, 21:20 5
Ja bandito ja bandito drze mordę sinaloa i wszystko jasne
Zgłoś
nowynick 2023-04-28, 22:01 1
przyznaje, że bandito i że samotnie działał. Gdzie tu pedalstwo?
Zgłoś
turor 2023-04-28, 22:10 1
"Wygląda na to (a raczej słychać), że za pedalstwo..."

Nie chcę podważać Twojego autorytetu, nie znam się, ale powiedz mistrzu po czym poznajesz, że to pedalstwo ?
Zgłoś
OdbytBiskupa 2023-04-28, 22:33 1
turor napisał/a:

Nie chcę podważać Twojego autorytetu, nie znam się, ale powiedz mistrzu po czym poznajesz, że to pedalstwo ?

Widocznie walił gruchę podniecając się swoim własnym kutasem. Taki autopedał. Ewentualnie, samopedał.
Zgłoś
~DMT 2023-04-28, 22:43 4
turor napisał/a:

Ja, jak i podejrzewam większość ludzi tu przebywających, oglądnęło w swoim życiu SETKI deskoterapii. Ten wypadł bardzo słabo. Bardzo. Bywali tacy, co ledwo stęknęli, trzymali fason. Prawdziwi twardziele...

Ten, tu drze ryja jak mała dziewczynka, a wcale mocno nie dostawał i tylko po dupie. BA! Piszczy nawet jak nie dostaje. Facet by się tak nie zachował, znaczy zwykły pedał. Nie gej - zwykły pedał...

Q L I M A X
Zgłoś
Manolito666 2023-04-28, 22:56 2
Słowo "gej" brzmi miło dla ucha, szczególnie tego pedalskiego ucha. Jednak słowo "pedał", choć bliskie mojemu sercu, jest piętnowane jako niepoprawne politycznie. Dlatego złotym środkiem jest używanie terminu "pederasta". Termin medyczny, więc lewactwo może się od Szanownego Państwa odpierdolić.
Zgłoś
PanRohbak 2023-04-28, 23:01
Deskoterapia dalej w modzie
Zgłoś
~DMT 2023-04-28, 23:03
Jedni i drudzy wiecie do czego, a czego gdzie, też wiecie...

Q L I M A X
Zgłoś
TytanowyRosomak 2023-04-29, 6:25
Mogli mu przywiązać jakieś cegły do tych przeszczepów to by tak nie wierzgał
Zgłoś
JamPawel 2023-04-29, 6:51
Plaza Tijuana lubi to
Zgłoś
BambiPMT 2023-04-29, 9:10
Dobre w chuj. Wielkie gangusy się odpierdalają z pistolecikow, a kurwa przy laniu deseczka płaczą jak dzieci.
Zgłoś
cojo100 2023-04-29, 12:18 1
Wprowadzić to w naszym kraju jebane LGBT 3 razy by się zastanowił zanim dupy da
Zgłoś
asdik 2023-04-30, 8:30 1
typowy wyborca po lub psl albo innego lewactwa!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów