📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dla niecierpliwych od 1:35-jestem niecierpliwy i nie oglądałem dalej-masz pecha browara niema....
U, ale akcja, poślizgnął się i banda orangutanów się zaśmiała. Beka.
Ja pierdolę.
Ja pierdolę.
ryki godowe 1:44-1:49
nie no beczka smiechu .. szkoda ze nie ma antypiw :]
oglądając naszła mnie myśl by wjechać samochodem w taką kolumnę i ich roz*ic wszystkich
w sumie to jest jak z internetem, jeden biedny gostek się wypierdala a grupa innych się śmieje
no kurwa ale śmieszne -.-
rader nie rozumiem Twojego poczucia humoru, chyba powinieneś zmienić portal. dlaczego na komunie dalej nie rozdają zegarków, tylko komputery z internetem ?
Mi się szkoda tego policjanta zrobiło...
Pewnie mu później smutno było ;/
Pewnie mu później smutno było ;/
kris86 napisał/a:
oglądając naszła mnie myśl by wjechać samochodem w taką kolumnę i ich roz*ic wszystkich
a to niby czemu ? bo ida na mecz ? czy moze z zazdrosci,ze niektorzy robia rzeczy w "REALNYM ZYCIU" a nie tylko napinaja sie na internetowych forach jak Ty ?
3... 2... 1...
Zaraz zacznie się wzajemna jazda kibiców i nie-kibiców.
A co do filmiku, chujowy. I jestem ciekaw czy wystawiłby sobie później za lanie w miejscu publicznym.
Zaraz zacznie się wzajemna jazda kibiców i nie-kibiców.
A co do filmiku, chujowy. I jestem ciekaw czy wystawiłby sobie później za lanie w miejscu publicznym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów