"Powrót do przyszłości" w nietypowych wersjach
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak szczerze mówiąc to każdy ten egzemplarz jest chujowy. 2:03 wygląda jak wiejsko-ruski tuning, a ten monster ma chyba tak twarde zawieszenie że przy większej prędkości może przy małej górce się wypierdolić na plecy.
Stworzenie samochodu z części od innych samochodów nie jest złym pomysłem.
Stworzenie samochodu z części od innych samochodów i nazywanie go supersamochodem jest gorszym pomysłem. Stworzenie pseudo-supersamochodu z części od innych samochodów, który nie ma mocy i do 100 km/h rozpędza się wolniej niż przeciętny amerykański fullsize sedan z tego okresu jest bardzo złym pomysłem.
Dać się wmanewrować w aferę narkotykową nakręconą przez FBI jest już katastrofalnym pomysłem."
zlomnik.pl/index.php/2014/12/08/100-najgorszych-samochodow-cz-1-100-81/
"82. DeLorean DMC12
Stworzenie samochodu z części od innych samochodów nie jest złym pomysłem.
Stworzenie samochodu z części od innych samochodów i nazywanie go supersamochodem jest gorszym pomysłem. Stworzenie pseudo-supersamochodu z części od innych samochodów, który nie ma mocy i do 100 km/h rozpędza się wolniej niż przeciętny amerykański fullsize sedan z tego okresu jest bardzo złym pomysłem.
Dać się wmanewrować w aferę narkotykową nakręconą przez FBI jest już katastrofalnym pomysłem."
zlomnik.pl/index.php/2014/12/08/100-najgorszych-samochodow-cz-1-100-81/
Greats God!
DeLoreana można zobaczyć na żywo w Katowickim Old Timers Garage.
Za hajs matki baluj
Czyli jak z gównianego auta zrobić jeszcze bardziej gówniane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów