📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po 1. wiem ***** *** ale gdyby to było za pisu w Polsce to Bruksela by się zesrała, a temat byłby ważniejszy w Europejskich mediach od wojny na Ukrainie czy w Palestynie.
Przecież to turek w niemieckim mundurze, u nas niedługo ukrainiec
Jebac tego psa , jebani już tylko białych leją, szmatoglowych i bambusów się boją.
Coraz bardziej? Kolega z usmiechnietej polski? Oni od lat na demonstracjach sie w tancu nie pierdolą, to tylko u nas ta świnia lempart krzyczy ze policja brutalna bo kurwa przenieśli jedną pizdę z drugą na koniec ulicy. By u sąsiadów zobaczyli co oznacza brutalna policja.
Cicho, psujesz sadolom dobre samopoczucie. Oni wierzą, że Zachód już się spedalił i upadł, a symbolem tego upadku są Berlin i Szwecja. Chuj, że nigdy tam nie byli, przecież wszystko widzieli w internecie.
[ Dodano 2024-10-08, 18:56 ]
romek134 napisał/a:
maseczka nie pomogła
Właśnie za nią mu się należało. Jeśli jeszcze teraz nosi maskę, to musiał być jednym z tych zjebanych konfidentów, co donosili na każdego, kto nie stosował się do kowidowego zamordyzmu. Do dzisiaj takimi gardzę, nawet bardziej niż ruskimi trolami.
Bul_od_bytu napisał/a:
Ciapatego by nie ruszył bo zaraz by Berlin zapłonął
Podobnie lewaka.
Jestem ciekaw kto demonstruje...
W tle flaga Palestyny biją imigrantów z przymusu bo żydzi tak chcą. Ogólnie w całej Europie widać że jak chcą to potrafią imigrantów ustawiać do pionów no szkoda tylko że wtedy kiedy wychodzą ci na prawdę najbardziej pokojowi protestować przeciwko bombardowaniem a nie wtedy kiedy trzeba chronić kobiety i dzieci przed ich multikulti. Swoją drogą ciekawi mnie to że oni sami własnej hipokryzja nie widzą ja rozumiem wciskać te kity że imigranci dobrzy że lekarze ze inżyniery ale te kity i tym całym islamie itd no przecież większość z nich chodzi do meczetów jak my do roboty czyli niechętnie w większości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów