📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Tak to powinno wyglądać w Polsce, tylko że wszyscy jej obywatele, ale oczywiście brakuje wszystkim jaj, aby wyjść na drogę... Ale media zrobią swoje i znowu pokarzą pokrzywdzonego Tuska, który tak bardzo się starał, a my go nie chcemy. Jebane życie w kłamstwie i na dodatek wśród pedałów, nygusów, brudasów i ciapatych!
Cytat:
ale oczywiście brakuje wszystkim jaj, aby wyjść na drogę...
Ja codziennie wychodzę na drogę, a nawet przez nią przechodzę. Założę się ze 98% społeczeństwa Sadisticku też.
Co to za niebieska flaga w 3:55?
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Dla mnie podziw dla policjantów ... Bo jak ogląda takie demonstracje to tylko stoją i się bronią a tutaj jest ewidentna szybka akcja, wbiegają w tłum w pięciu a i tak nic im nie robią, podziw za odwagę .
A jesli chodzi o studentów , kurwa .... mówią, że student wszystko potrafi , to mógł jeden z drugim skonstruować na szybko z kubka po coca coli i papierkach oraz słomki z Mc Donalda jakiś wehikuł miotający prętami i rozkurwiać tą jebaną psiarnię , ale niee .... Zamiast tego lepiej ze śnieżek napierdalac, co za lawendowe mopy
A jesli chodzi o studentów , kurwa .... mówią, że student wszystko potrafi , to mógł jeden z drugim skonstruować na szybko z kubka po coca coli i papierkach oraz słomki z Mc Donalda jakiś wehikuł miotający prętami i rozkurwiać tą jebaną psiarnię , ale niee .... Zamiast tego lepiej ze śnieżek napierdalac, co za lawendowe mopy
to jest złożenie kilku demonstracji z różnych rejonów świata widać tam policje w zielonych mundurach to Niemcy ten fragment z niemiecką flagą też jest z Niemiec, niebieska flaga to flaga jakiegoś francuskojęzycznego rejonu kanady pl.wikipedia.org/wiki/Quebec, a akcja bardzo ładnie zorganizowana na 11 powinni tak samo wchodzić w co grzeczniejszych demonstrantów
uczą się za darmo, jeszcze pyskują
Polecam fil A.C.A.B w roli głównej Włoska prewencja
Aspołeczny krokodyl napisał/a:
Ja codziennie wychodzę na drogę, a nawet przez nią przechodzę. Założę się ze 98% społeczeństwa Sadisticku też.
do tych z czerwonymi flagami powinno sie strzelac automatycznie a kazdy kto odjebie komucha socjaliste czy naziola powinien dostawac odznaczenie.
Jaki jest cel protestów?
Jakby filmik był z polski to już by jakieś małpy krzyczały "POLICYJNA PROWOKACJA!!"
CDBlaze napisał/a:
Tak to powinno wyglądać w Polsce, tylko że wszyscy jej obywatele, ale oczywiście brakuje wszystkim jaj, aby wyjść na drogę...
Jeśli komuś brakuje jaj, to tym co chcieliby "wyjść na drogę" a tego nie robią - na przykład tobie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów