Pani została zatrzymana po bójce z drugą panią. Trzeźwość? - nie stwierdzono.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ta szyba wkładana jest na uszczelce tak jak wkłada się tylną szybę.W starych samochodach tak montowali.
PalonyPaznokieć napisał/a:
te szyby to chyba na mąkę przyklejali
Jak takis kozAK, to szoruj do swojego auta i sproboj.
Ja raz zmuszony bylem to zrobic, i dzieki Prawdziwym Bogom (nie jakims tam zydowskim czy arabskim) szyba poszla za trzecim kopem.
Tak sa zaprojektowane!!!
Przednia szyba w starych (w sumie nie tylko starych do 2016 konca produkcji land rover defender byl produkowany na uszczelce ) samochodach jest w uszczelce a nie na klej . Sznurek sie wklada w uszczelke i od wewnatrz naciaga. Jak by był klej to mogła by kopać tam ruski rok i co najwyzej zrobila by dziure ale nie ma opcji wykopac szyby wklejonej w calosci. wycinane na strune to tez juz 10 lat za murzynami obecnie w wiekosci krajach uzywa sie specjalnej zyłki azeby nie uszkodzic nie potrzebnie auta, zreszta szybiej i przyjemniej sie pracuje z zylka. Polska oglnie jest bardzo w tyle w tym biznesie i nadal wymienia sie szyby we 2. Pracuje 12 lat w zawodzie i wystarczy 1 tech lub lil buddy i mozna leciec samemu 45min i robota zrobiona .Wiekszosc sie wypowiadajacych to debile nie znajacy tematu ktorzy gdzies tam cos usyszeli i powtarzaja ploty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów