Pani została zatrzymana po bójce z drugą panią. Trzeźwość? - nie stwierdzono.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Naćpana, nie nachlana, spotkałem wiele odpadków, więc umiem to odróżnić.
Więc w Ładzie szyba jest wkładana na uśmiech sołtysa.
}
Uwaga, jestem ekspertem.
Przednia szyba w każdym samochodzie jest tak skonstruowana żeby wytrzymać uderzenia z zewnątrz, ale nie uniemożliwiać ucieczki z wewnątrz samochodu, np. w sytuacji kiedy drzwi dostały strzała i się nie otwierają. Klej jest tam praktycznie tylko po to żeby szyba nie wypadła sama z siebie. Jak kiedyś ktoś będzie oddawać samochód na złom to polecam dla zabawy kopnąć szybę od środka, naprawdę można się zdziwić jak łatwo wychodzi.
Przednia szyba w każdym samochodzie jest tak skonstruowana żeby wytrzymać uderzenia z zewnątrz, ale nie uniemożliwiać ucieczki z wewnątrz samochodu, np. w sytuacji kiedy drzwi dostały strzała i się nie otwierają. Klej jest tam praktycznie tylko po to żeby szyba nie wypadła sama z siebie. Jak kiedyś ktoś będzie oddawać samochód na złom to polecam dla zabawy kopnąć szybę od środka, naprawdę można się zdziwić jak łatwo wychodzi.
Pierdolisz płomień szyba tak łatwo wychodzi bo nie jest wklejana tylko włożona na samą uszczelkę (maluch, cienias i jak widać łada też) wstawia się taką szybę na "sznurek". W nowszych autach jest na klej i aby wyjąć szybę wycina się ją "struną" od środka se możesz kopać....
@ZygiZygi Szybę się wycina jak chcesz ją wyjąć nieuszkodzoną, bo np. ruda podeszła i trzeba zabezpieczyć. Nie musisz mi wierzyć na słowo, sprawdź kiedyś jak będziesz miał na czym. Zazwyczaj za drugim butem zaczyna wychodzić.
Ok jak będe miał to sprawdze ale przeważnie to wycinamy i ten klej trzyma jak głupi chuj Ale w ładzie ewidentnie na samej uszczelce włożona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów