Do ponownego montażu firma również zapewnia jednorazowego pracownika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Do ponownego montażu firma również zapewnia jednorazowego pracownika.
jak by podskoczył w ostatniej chwili to by przeżył
piasekmaster napisał/a:
jak by podskoczył w ostatniej chwili to by przeżył
hahah o tym samym pomyślałem
Czasami jak oglądam akcje ze skośnookimi na robocie to odnoszę wrażenie, że oni poprostu są stworzeni do pracy i umierania. Zero kurwa jakiegoś pomyslunku.. nic!
Dlatego nienawidze prac na wysokościach i takie materiały tylko mnie w tym utwierdzają
Tym razem też nie odleciał do góry. Grawitacja jest jednak nieubłagana.
Ale nieciekawa śmierć jak wiesz że sie sypie pod nogami i zaraz pierdolniesz o ziemie.
PentagramOdDiabła napisał/a:
Czasami jak oglądam akcje ze skośnookimi na robocie to odnoszę wrażenie, że oni poprostu są stworzeni do pracy i umierania. Zero kurwa jakiegoś pomyslunku.. nic!
I teraz powiedz jakim kurła cudem oni latają w kosmos!
W sumie była opcja się uratować łapiąc się tego elementu, który wisiał na dźwigu. Może zdążyliby go opuścić zanim by stracił siły. O jakiejkolwiek asekuracji nie wspominając
Ale przejebane, myślę że gościu dostał momentalnie takiego strzału adrenaliny że działał już tylko instynkt żeby się trzymać i patrzeć jak przyspiesza Ciekawe jaką prędkość miał przy pierdolnięciu w ziemię, bo żaden podskok by nic nie pomógł, to akurat oczywiste
Ale przejebane, myślę że gościu dostał momentalnie takiego strzału adrenaliny że działał już tylko instynkt żeby się trzymać i patrzeć jak przyspiesza Ciekawe jaką prędkość miał przy pierdolnięciu w ziemię, bo żaden podskok by nic nie pomógł, to akurat oczywiste
Oczywiście. Przecież wiadomo, że nie należy podskakiwać, tylko rzucić w dół młotek...
... z prędkością przynajmniej 1000 km/h
A bardziej serio, to koniec przewracającego się słupa spada z prędkością o jakieś 22% większą niż przy spadku swobodnym z tej samej wysokości. Bardziej opłaca się skoczyć z samej góry
a mówili mu, żeby nie podcinał gałęzi na której siedzi. tylko to nie była gałąź i to go zmyliło
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów