📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
andrzejrobert75 napisał/a:
To chyba jego problem czy chce do nieba,czy do Polskiego Piekła S A.
Pewnie że jego
Nie mówię że nie nie jego
Joachim napisał/a:
Oby Twoje mniemanie zmieniło się wcześniej, niż dopiero na łożu śmierci, tak jak u komunistów
Joachim nie posraj się. Zalatuje katopierdoleniem.
~_Yarko_ napisał/a:
Przypatrz się.
Na żurawiu pracują dwie osoby.
Jedna stoi, druga przyklęka i sięga ręką konstrukcję.
ogólnie to 3 poszły do piachu, o jeszcze jest operator w kabinie, tych dwóch to konserwatorzy
baronturbina napisał/a:
Prawdą
Ateiści całe życie pierdolą, a przed śmiercią proszą o sakramenty
Joachim napisał/a:
Prawdą
To ciebie poproszę zebys mi dupe wylizał. Tak. Mój chłopak napisze ci na prv. Jak będę umierał. Jako przykładny chrześcijanin musisz spełnić ostatnią wolę zagubionej duszy.
Za to ci pracownicy z dołu pewnie awans dostaną za tak szybko wykonaną robotę.
juderaus napisał/a:
Pierwszego wszechżurawia stworzył pambuk i Marija zawsze dziewica pod pachami.
Tak było. Potwierdzam. Byłem tam.
Joachim napisał/a:
Prawdą
Chuj prawda jak wasza bozia. Mój dziadek żył jako ateista, odchodził jako ateista, umarł jako ateista i wyraził się jasno że chce mieć pogrzeb świecki bez szamana katolskiego. Jego synek oszołom religijny jak ty nasrał na jego ostatnią wolę i na świeckim pogrzebie zaczął odmawiać ojcze nasz.
Dziadek umierając na OIOM kazał wypierdalać księdzu który go nachodził i próbował "nawrócić".
Także tyle z tych waszych opowieści o nawracających się ateistach.
Ja umrę tak samo. Bez żadnego czarownika i pogrzeb również świecki.
baronturbina napisał/a:
Pożyjesz, zrozumiesz.
andrzejrobert75 napisał/a:
To chyba jego problem czy chce do nieba,czy do Polskiego Piekła S A.
U komunistów to nawet na łożu śmierci nie zmieniały się poglądy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów