A kogo z was to zdemotywowało?
A kogo z was to zdemotywowało?
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@HalfGod, doczytaj trochę więcej o kalendarzyku i przede wszystkim trwałości plemników, bo nie zabłysnąłeś. Kalendarzyk w zależności od długości cyklu kobiety albo nie daje pewności nigdy, albo daje tylko przez 1-2 dni w miesiącu.
Dlatego w przyszłości jak będzie taka okazja. Ogarnę takie badanko
przyjechales z zagranicy i jeszcze sie nie nauczyles polskiego? czy nie ogarnąłęś ze no kids no problem to takie powiedzenie i koniecznie chciałeś zaimponować jednym poprawnym zdaniem po angielsku?Up, "Brian" , you should tell this to your mother
Moja teściowa swego czasu w wieku 19 lat zaciążyła. Sprawcą ciąży miał być hipotetycznie mój teść. I tak minęło sobie 26 lat po upływie których usiedliśmy sobie z moją laską i zaczęliśmy się zastanawiać jak to jest że ona ma grupę krwi 0 skoro każdy z jej rodziców ma grupę krwi A, a z czwórki jej dziadów troje ma również grupę krwi A. Tylko jeden z jej dziadów ma grupę krwi 0. Jej dwie siostry mają grupę krwi A. W całej historii nie zgadzał się również kolor oczu mojej lubej który jest zielony, a nie jak u reszty rodziny niebieski. Dowiedzieliśmy się że kolor oczu mojej dupy były uzasadniony tylko w wypadku w którym jej matka zrobiła by ją z facetem który musiał by mieć brązowy kolor oczu. Oczywiście zielony kolor oczu można by było wyjaśnić również mutacją, która od czasu do czasu się zdarza. Tak raz na 1000 urodzeń. No ale mi się wydaje że odpowiedzialny za kolor oczu mojej lubej jest były sąsiad mojej teściowej, z którym kumplowała się ona w wieku 19 lat, a który wyjechał do Kanady po jej zaciążeniu. Oczywiście sąsiad ma brązowe oczy. Żałuje tylko że nie znam jego grupy krwi.
Nie bądź taki hop. Plemniki są zdolne do zapłodnienia przez kilka dni po wprowadzeniu do dróg rodnych, a cykl wcale nie jest taki stały - kobieta to nie maszyna. Cykl może się zmieniać np. przez przeziębienie, stres, dietę i wiele innych.
A mi tam w gumie dobrze, nie ma co ryzykować - ani dziecka niespodzianki, ani 'gratisów', z których nie wszystkie są uleczalne.
historia tak samo prawdziwa jak to, że masz dziewczynę.
Twoja urojona dziewczyna zna grupy krwi wszystkich swoich krewnych, a Ty znasz kolor oczu sąsiada, matki swojej urojonej dziewczyny, który wyjechał z 20 lat temu do Kanady.
@ Rowan
historia tak samo prawdziwa jak to, że masz dziewczynę.
Twoja urojona dziewczyna zna grupy krwi wszystkich swoich krewnych, a Ty znasz kolor oczu sąsiada, matki swojej urojonej dziewczyny, który wyjechał z 20 lat temu do Kanady.
Przejrzeliśmy książeczki zdrowia rodziny. A kolor oczu sąsiada znam z zdjęć które znaleźliśmy w domu mojej dupy. I tyle. Na twoim miejscu sprawdziłbym czy u ciebie wszystko się zgadza.
Czyli jak sam wnioskujesz - masz puszczalską teściową.
Znasz to powiedzenie:
"Jaki korzeń - taka nać, taka córka - jaka mać"?
Uważaj...
Oczywiście w polskim sądzie wynik badania DNA gówno znaczy, bo sąd też często ma waginę - ale zawsze możecie wzorem gównego kodziarza RP zwyczajnie nie płacić (byle nie uporczywie - bo bagiety was zdejmą).
Wynik badania DNA sąd musi wziąć pod uwagę, jeśli badanie zostało wykonane w akredytowanym laboratorium. Nie są to obecnie badania drogie, jeśli chodzi o określenie ojcostwa.
Zawsze można pójść nieco inną drogą, zapisać się do PiSu i olać zupełnie alimenty, będąc przy tym prezesem TVP.
@Rowan
Znasz to powiedzenie:
"Jaki korzeń - taka nać, taka córka - jaka mać"?
Uważaj...
Dokładnie, w takiej sytuacji twoja podejrzliwość powinna wzrosnąć.
ok. 3 tyg. temu zakończyłem 1,5 roczny związek z kobietą. 10 lat starsza z dzieckiem, no ale trudno, pokochałem je, taki jestem, trwały. Wyjebane miałem na to że jej matka też ją samotnie wychowywała. Do momentu kiedy znalazłem jej profil na serwisie "randkowo-społecznościowym" badoo, plus jakieś vibery bez kontaktow i snapchaty. 33 letnia kobita bawi się w ten szajs, no kurwa. To wystarczyło by być kurewsko dociekliwym. Zacząłem zadawać niewygodne pytania, tym samym obserwując reakcje itp...aż dopiąłem swego. Jedyne za czym tęsknie to jej córa, pozytywna dziewczynka 2,5 roku. Mam nadzieję że wyrośnie na "normalną kobietę" i nie pójdzie w ślady matki. W dupie mam naprawiać kobiety po przejściach. Potraktuje to jako lekcję kurwa....bo w sumie, młody ze mnie szczyl.
p.s.
bez pedofilskich podśmiechujek proszę
Dokładnie, w takiej sytuacji twoja podejrzliwość powinna wzrosnąć.
ok. 3 tyg. temu zakończyłem 1,5 roczny związek z kobietą. 10 lat starsza z dzieckiem, no ale trudno, pokochałem je, taki jestem, trwały. Wyjebane miałem na to że jej matka też ją samotnie wychowywała. Do momentu kiedy znalazłem jej profil na serwisie "randkowo-społecznościowym" badoo, plus jakieś vibery bez kontaktow i snapchaty. 33 letnia kobita bawi się w ten szajs, no kurwa. To wystarczyło by być kurewsko dociekliwym. Zacząłem zadawać niewygodne pytania, tym samym obserwując reakcje itp...aż dopiąłem swego. Jedyne za czym tęsknie to jej córa, pozytywna dziewczynka 2,5 roku. Mam nadzieję że wyrośnie na "normalną kobietę" i nie pójdzie w ślady matki. W dupie mam naprawiać kobiety po przejściach. Potraktuje to jako lekcję kurwa....bo w sumie, młody ze mnie szczyl.
p.s.
bez pedofilskich podśmiechujek proszę
Hehehe wyczuł pismo mosem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów