📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dobry piesek.
I will wear you like a condom.
Tracę wiarę w ludzkość. Ja rozumiem, że może dziecko nie przewidzi co się może stać jak się wkurwi psa. Ale ten stary debil? No to już jest kurwa dno. Dno, i dwa metry mułu. Mam nadzieję, że piesek dostał szczękościsku i go tak łatwo nie wypuścił.
Urwane w najlepszym momencie, później było zapewne ciekawiej.
O LOL, pitbull na uwięzi przy budzie. Te kanapowe, pieski tworzone kiedyś do walki nie nadają się by pędzić życie wiejskiego burka, za delikatne są. Postałby tak przy tej budzie miesiąc w deszczu i zimnie to zaraz dostałby depresji i przeziębiłby się, że nie wspomnę już, że gdyby jadł żarcie wiejskich czy bezdomnych psów typu jakieś resztki, kaszankę, stare mięso to zaraz by dostał jakiegoś gronkowca czy innej choroby skóry.
Te pieski mają podobne wymagania hodowlane jak yorki, różnią się tylko tym, że wymagają dużo ruchu i w ogóle aktywności no i są silniejsze.
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Te pieski mają podobne wymagania hodowlane jak yorki, różnią się tylko tym, że wymagają dużo ruchu i w ogóle aktywności no i są silniejsze.
Zatłuc to chcieli ciebie kamieniami, jak tylko się urodziłeś, ale obrońcy zwierząt zaprotestowali
ZidaneNS, będziesz teraz tak spamował tym chujowym gifem? Wrzuć na luz...
Nie wiem co gorsze rany - czy fakt, że wcześniej ten kundel lizał swoja obsrana dupę i teraz tą jebiąca mordę wyciera w nogawki "ofiary". Fuuuujjjjjj jak można mieć zwierzęta w domu. Ten przynajmniej był na krótkim łańcuchu przy budzie. Oby z kolczatką, żeby się za wygodnie nie wylegiwał.
Wincyj kurwa!!! Psiak powinien wyrwać sobie kość w ramach nagrody...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów