Odpowiadanie
Odpowiadanie
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bo nie wiem czy to norma, zboczenie zawodowe czy po prostu mojego to, kurwa, bawi albo ma taki fetysz jak próbuję odpowiedzieć i się krztuszę...
A, już myślałam, że obciąganie. (...)
Jak chcesz to załaduję cię po same jajca
tak tylko zapytam: czy wasi dentyści gadają z wami i zadają wam pytania kiedy w ustach macie rurki, waciki, jego/jej dłonie (w sensie palce), jakieś "narzędzia"???
bo nie wiem czy to norma, zboczenie zawodowe czy po prostu mojego to, kurwa, bawi albo ma taki fetysz jak próbuję odpowiedzieć i się krztuszę...
Mówisz na swojego faceta dentysta, a na penisa rurka/wacik?
Mówisz na swojego faceta dentysta, a na penisa rurka/wacik?
ło matkie boskie - komentarz bez Korwina... aż dam ci piwo na zachętę
ło matkie boskie - komentarz bez Korwina... aż dam ci piwo na zachętę
Dzięki, przerwę sobie wziąłem.
prozak pomógł???
Nie, no prozak kupiłem, ale nie zażywam. Oho! Przerwa się kończy, a korwin nie śpi, wracam do pracy.
Nie, no prozak kupiłem, ale nie zażywam. Oho! Przerwa się kończy, a korwin nie śpi, wracam do pracy.
no idź dalej zbieraj puszki. Od Korwina się od3,14erdol:)
no idź dalej zbieraj puszki. Od Korwina się od3,14erdol:)
Jesteś chorą osobą cierpiącą na ślepe zapatrzenie w korwina i dajesz się zawsze prowokować pod każdym tematem.
Jesteś chorą osobą cierpiącą na ślepe zapatrzenie w korwina i dajesz się zawsze prowokować pod każdym tematem.
a żeby ci się Korwin przyśnił
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów