Jako bonus dorzucam historie gościa z Indianapolis który poszedł wyrwać 3 zęby a stracił 32 (artykuł+video). indianasnewscenter.com/news/local/Man-Claims-Dentist-Pulled-All-of-His...
Jako bonus dorzucam historie gościa z Indianapolis który poszedł wyrwać 3 zęby a stracił 32 (artykuł+video). indianasnewscenter.com/news/local/Man-Claims-Dentist-Pulled-All-of-His...
gazetawroclawska.pl/artykul/566301,dentystka-sadystka-z-wroclawia-z-ze...
Ponieważ imię i inicjał nazwiska pasują do mojej denstyski, a z buzi też jej tak patrzy, że nie zdziwiłbym się gdyby coś takiego zrobiła, to zacząłem szukać dalszych informacji. Zagraniczne media podają nazwisko Maćkowiak. Inne media piszą, że dentystki o takim imieniu i nazwisku we Wrocławiu nie ma.
W końcu na Huffington Post napisali:
"RETRACTION: MSNBC reported today, May 9, that the dentist accused of drugging up her boyfriend and pulling his teeth out doesn't exist. Cops in Wroclaw, Poland told the station that they hadn't received word of such a crime, and a legal adviser for Poland's Chamber of Physicians and Dentists said there is no dental practitioner named Anna Mackowiak."
Także wicie, rozumiecie. Sranie w banie, ale pomysł sam w sobie ciekawy.
Ach Ty przebiegły detektywie
Do autora tematu
gazetawroclawska.pl/artykul/566301,dentystka-sadystka-z-wroclawia-z-ze...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów