📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biali powinni płacić za dentystę dla czarnych wszak to oni zwabili ich na statki niewolnicze kostkami cukru. To przez białych im się zęby psują .
Polski NFZ powinien sie od nich uczyć !Bez kolejek, szybko, sprawnie a pacjent jaki zadowolony !!!

To teraz będzie mógł robić jako kanar i za kasownik do biletów.
Jakby miał pełną klawiaturę to ciężko byłoby mu wyrwać tego jednego zęba hahahah dwa na początek
Przecież on się skarżył że dolna szóstka go boli to sk🤬iel jedynkę wyrywa na łatwiznę. Bez piwa.
i po co się tyle lat szkolić jak wystarczą zwykłe kombinerki z obi
ja głupi tyle lat sie uczyłem, a tu pierwszy lepszy z kombinerkami wyrywa zęby
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie