📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
i to ja rozumię
pracowałem kiedyś z murzynami skubance bardzo ale to bardzo szybko uczą się języka takich nam nawet trzeba bo pracowity
i mądry
pracowałem kiedyś z murzynami skubance bardzo ale to bardzo szybko uczą się języka takich nam nawet trzeba bo pracowity
i mądry
Skórkowany daje radę
Mówi lepiej niż 80% Polaków.
Bizior4 napisał/a:
eclipse2012 co ma murzyn do języka sląskiego? a jebany to możesz być Ty, gorolu tfuu
Murzyn od górnika niczym się nie różni - i to i to robi rozróbę jak za mało dostanie za nic nie robienie.
i to ja rozumię
i mądry
Może jeszcze "ja to rozumie"?
Ten murzyn już jest lepszy od Ciebie.
Murzyni sa spoko i ci od allacha tez mam bardzo duzo takich znajomych w uk tylko, chodzacy normalnie ubrani to znaczy koszula krawat, w chuj logicznie mysla i maja zasady nie to co oglupiale europejskie lewe spoleczenstwo ale zaraz zaraz zleca sie sadole co takich ludzi widzieli w tv, joutubie albo discovery.
@up Wiesz, są Muzułmanie i są kozojeby. Tak samo są osoby czarnoskóre/murzyni i są małpy.
Liv napisał/a:
Skórkowany daje radę
Zdziwiona? Przecież osoby ponadprzeciętnie inteligentne nie występują tylko w krajach wysokorozwiniętych tylko na całym świecie. O przytłaczającej większości Einsteinów czy Tesli nie słyszeliśmy nigdy bo mieli pecha urodzić się na jakimś zadupiu świata i ich potencjał intelektualny został zmarnowany.
Szacun za samozaparcie, jeśli to nie ustawka. Byłem na Zanzibarze i co ciekawe większość tam żyjących to muzułmanie, jednakże raczej w jakiejś wersji light, bo mają sporo luzu. Nie widać było żeby kobiety chodziły zakutane od stóp do głów, a jeśli już jakieś elementy ubioru muzułmańskiego były, to raczej w żywych kolorach. Pozdro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów