jak depilują się morświny? tak:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Byłem przekonany, że świnie goli się dopiero po zabiciu.
W głowie sie nie mieści..... I takie poźniej chodza i pierdolą ,ze "Takie mam geny i nic nie poradze. Nic nie jem i tyle"
Od nic nie jedzenia jeszcze nikt nie utył.
Hipopotam spierdolił z zoo czy jak?
Pytam sie: Jak można się doprowadzić do tego stanu? NO KURWA JAK?
W głowie sie nie mieści..... I takie poźniej chodza i pierdolą ,ze "Takie mam geny i nic nie poradze. Nic nie jem i tyle"
Velture napisał/a:
Nie wiesz jaka to pokusa podjadać sobie.
jakie piękna, chyba nawet widziałem ją kiedyś w kinie
rury w tym krześle pewnie są zalane betonem
A tam wszyscy pierdolą,a jak by przyszło co do czego to każdy by ruchał.
@ulthart tylko z taką pięknością trzeba pamiętać o dobrej strategi. na początku mocne klepnięcie żeby sadło zaczęło falować, a potem trzeba się wstrzelić kiedy fałdy, niczym morze czerwone się rozstępują. ryzyko jest ogromne, jeśli gość nie zdąży się wycofać przed ponownym połączeniem fałd, to albo zostanie zgnieciony, albo wpadnie w niezbadaną dotąd przestrzeń pomiędzy zwałami tłuszczu.
@up
Masz doświadczenie
Masz doświadczenie
czemu ją depilują? golonko podaje się z włosami na skórze..
Obawiałem się czegoś gorszego, z powodu widoku morświna juniora klęczącego przy morświnie matce...
pizde to chyba kosiarką spalinową goli
To chuda dupa jest! Sama wstała z krzesła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów