Oczywiście czekamy na filmy w czapeczce jak biega po okopach i wkurwia kolegów
Oczywiście czekamy na filmy w czapeczce jak biega po okopach i wkurwia kolegów
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obawiam się że właśnie "wróci" na Ukrainę. Razem z kumplami ZZ-manami.Nikomu śmierci nie życzę. Ale tenśmieć powinien wrócić na Ukrainę i byc wcielonym do armi. Jestem ultra ciekaw czy też by mu będzie tak wesoło
To jest białorusin, z tych biełarusów co to nawet, podobnie jak Baćko, nawet białoruskiego języka nie znają.Coś ci się lekko pomieszało. Gość jest z UA.
A patrząc na twoją historię komentarzy, siedzisz w jednym pokoju albo przynajmniej piętrze z Siriuzem. Zapewne nie jesteś nim osobiście bo masz znacznie bardziej prymitywny styl wysławiania się.Pierdolisz bzdury jak w większości swoich wysrywów gdzie użalasz się nad upaińcami. To ukr.
Na szczęście rubel traci szybko na wartości i niedługo już nawet w dziale propagandy będą musieli prąd wyłączać.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!A patrząc na twoją historię komentarzy, siedzisz w jednym pokoju albo przynajmniej piętrze z Siriuzem. Zapewne nie jesteś nim osobiście bo masz znacznie bardziej prymitywny styl wysławiania się.
Na szczęście rubel traci szybko na wartości i niedługo już nawet w dziale propagandy będą musieli prąd wyłączać.
Przynajmniej nie jestem na tyle prymitywny, żebym nie potrafił weryfikować tego co piszę. Twój "białorusin" wg wpisów MSWiA już wysiadł na ukrainie z 10letnim zakazem wjazdu do Schengen. Hrywna też nizutko... Że ci się opłaca za te hrywny jeszcze upadlińcom obciągać...
Obawiam się że właśnie "wróci" na Ukrainę. Razem z kumplami ZZ-manami.
To jest białorusin, z tych biełarusów co to nawet, podobnie jak Baćko, nawet białoruskiego języka nie znają.
Może być Marsjaninem, albo Eskimosem, ale jest z Ukrainy, która jak widać po jego przypadku nieźle ryje banię.
[ Dodano 2024-11-30, 22:41 ]
A patrząc na twoją historię komentarzy, siedzisz w jednym pokoju albo przynajmniej piętrze z Siriuzem. Zapewne nie jesteś nim osobiście bo masz znacznie bardziej prymitywny styl wysławiania się.
Zabawne ...komuś zarzucasz teksty z rublami, towarzystwo Siriuza itp, a tymczasem jakoś tak dziwnie gdy tylko jakiś filmik z UA albo ludkami z tej krainy coś odwalającymi, to od razu pojawiasz się z tym swoim pierdoleniem, że to na 1000% nie UA/nie ludek z UA, że to ruska prowokacja, że to fejk i tego typu płacze. Śmieszne jesteś ty cośtam cośtam. Ty to chyba nawet nie siedzisz w jednym pokoju np Darkiem123, Drivere 1,9mm, etc, tylko skaczesz po tych kontach, żeby z nich miauczeć w podobnej stylistyce. Żałosne jesteś.
[ Dodano 2024-11-30, 22:44 ]
Pierdolisz bzdury jak w większości swoich wysrywów gdzie użalasz się nad upaińcami. To ukr.
...a jak myślisz kim może być to coś co pokwikuje jako "majeńka" i tego typu bęsie ???
Zgodnie z prawem wyrzuca się takiego do ostatniego kraju z którego wjechał do strefy Schengen, nie do kraju pochodzenia.Przynajmniej nie jestem na tyle prymitywny, żebym nie potrafił weryfikować tego co piszę. Twój "białorusin" wg wpisów MSWiA już wysiadł na ukrainie z 10letnim zakazem wjazdu do Schengen. Hrywna też nizutko... Że ci się opłaca za te hrywny jeszcze upadlińcom obciągać...
Cyt: "Stołeczna policja w rozmowie z Faktem potwierdziła narodowość Crawly’ego , tiktokera, który zasłynął czołganiem się po ziemi w galeriach handlowych. Okazało się, że Vladislaw Oliynichenko jest jednak obywatelem Ukrainy, a nie - jak sam sugerował - Białorusi. "
Dzięki za informację ze źródłem (a nie coś nieodróżnialnego od dezinformacji)!Cyt: "Stołeczna policja w rozmowie z Faktem potwierdziła narodowość Crawly’ego , tiktokera, który zasłynął czołganiem się po ziemi w galeriach handlowych. Okazało się, że Vladislaw Oliynichenko jest jednak obywatelem Ukrainy, a nie - jak sam sugerował - Białorusi. "
Oczywiście wiadomo kto to narodowościowo, bo mieszkańcy imperium, każdego zresztą, osiedlają się tam gdzie lepsze warunki a nie tam skąd ich przodkowie pochodzą — co powoduje problemy kiedy ta część imperium wybije się na niepodległość.
A że obywatelstwo to obywatelstwo, ciekawe co ukraińcy z takim ziółkiem zrobią...
Legitymuje się ukraińskim paszportem, ale ma Białoruskie pochodzenie.
[ Dodano: 2024-12-03, 21:49 ]
Zgodnie z prawem wyrzuca się takiego do ostatniego kraju z którego wjechał do strefy Schengen, nie do kraju pochodzenia.
Nie można go wydalić do UKR, konwencja genewska zabrania wydalanie do kraju objętego wojną.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów