Jest promyk nadzieji na poprawe w kraju
Oczywiście czekamy na filmy w czapeczce jak biega po okopach i wk🤬ia kolegów
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
35i
2024-11-29, 18:03
Ja się dziwię, że nikt tej k🤬ie nie założył sprawy o publiczne publikowanie wizerunku. Pozew zbiorowy i jakiś łach typu Giertych może by łyknął temat.
Nikomu śmierci nie życzę. Ale tenśmieć powinien wrócić na Ukrainę i byc wcielonym do armi. Jestem ultra ciekaw czy też by mu będzie tak wesoło
elim
2024-11-29, 18:43
Oczywiście leci piwo za dobrą robotę, najwyższa pora żeby tę onucę wywalić z Polski, jego miejsce jest w Donbasie jako mięso armatnie.
elim napisał/a:
Oczywiście leci piwo za dobrą robotę, najwyższa pora żeby tę onucę wywalić z Polski, jego miejsce jest w Donbasie jako mięso armatnie.
Niech teraz pobiega po swojej ukochanej Moskwie, ciekawe czy mu lepiej pójdzie
A co on k🤬a ma w nosie mocowania do chomąta?
I jeszcze powinni wydalić te 6 milionów jego fanów! wtedy UA na pewno wygra wojne
psyhepl napisał/a:
I jeszcze powinni wydalić te 6 milionów jego fanów! wtedy UA na pewno wygra wojne
6 milionów ludzi ogląda takiego pajaca?
Powinno się do nich nap🤬lać jak do dzików.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
6 milionów ludzi ogląda takiego pajaca?
Powinno się do nich nap🤬lać jak do dzików.
To ty jeszcze nie zacząłeś?
darek1234 napisał/a:
Niech teraz pobiega po swojej ukochanej Moskwie, ciekawe czy mu lepiej pójdzie
Coś ci się lekko pomieszało. Gość jest z UA.
Jakoś nie wierzę w sprawczość naszego systemu, ciekawe jak będzie to wyglądało oraz jak długo trwało!? Uwierzę na pewno, jeśli pod samą granice odprowadzi go ten rudy lisek z galerii! Nawet byłbym skory zapłacić za takie widowisko.
Pewnie społecznśtwo naciskało to i są efekty inaczej to by go prezydent do białego domu zaprosił i order wręczył
smc
2024-11-30, 0:51
On ma kolegów na Białorusi i w Moskwie.
Jeśli będzie biegał, to pod czerwonym berłem.
elim napisał/a:
Marna szansa na to. Gościu pewnie sporo hajsu przytulił z pajacowania, że zaraz sobie wykupi wolność lub objawi się na zachodzie nagle.
Zanim autrze dodasz komentarz do materiału sprawdź czy ten c🤬l się łapie na pobór bo ja wiem że on ma 23 a limit zaczyna się od 25 w górę.
Dziękuję za uwagę